Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Premier League γιόρτασε το ρεκόρ του Οζίλ

Ο Μεσούτ Οζίλ μπορεί να βρέθηκε κατά τους τελευταίους μήνες συχνά στο επίκεντρο διαμάχης, όμως πλέον ο πλέι μέικερ της Άρσεναλ μπορεί να χαρεί για ένα σημαντικό ορόσημο με τη φανέλα των «κανονιέρηδων».

Με το γκολ που σημείωσε χθες (22/10) στον αγώνα της Premier League κατά της Λέστερ, που έληξε με 3-1 υπέρ της Άρσεναλ, ο 30χρονος Οζίλ έγινε μέρος της Ιστορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Το τέρμα του στο 45ο λεπτό ήταν το 30ό στην ανώτατη κατηγορία της Αγγλίας. Αυτό το στατιστικό στοιχείο δεν λέει και πολλά πράγματα από μόνο του, σήμανε όμως ότι ο Γερμανός πρώην διεθνής (έχει αποσυρθεί από την Εθνική) μεσοεπιθετικός έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής με γερμανική ιθαγένεια που έφτασε σε αυτό το επίτευγμα.

Εκτός από τα διάφορα πρωτοσέλιδα των βρετανικών ταμπλόιντ, για να εορταστεί η επιτυχία στο «παιχνίδι» μπήκε επίσης το επίσημο Twitter του αγγλικού πρωταθλήματος, με ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο Μεσούτ Οζίλ της Άρσεναλ είναι τώρα ο πρώτος Γερμανός σκόρερ στην Ιστορία της Premier League (30 γκολ)».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button