Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Κώστας Λίβας για το «διαζύγιό» του με τον Αστέρα Ιτέας!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Λίβα, για τη λύση της συνεργασίας του με τον Αστέρα Ιτέας.

Εδώ και λίγες ώρες ο Αστέρας Ιτέας αναζητεί το νέο του προπονητή, μιας και ο Κώστας Λίβας πλέον δεν βρίσκεται «πίσω από το τιμόνι» της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος ήταν ο δημιουργός της ομάδας του Αστέρα, σχολίασε το «διαζύγιό» του με την ομάδα της Ιτέας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑ ΛΙΒΑ

Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της Διοίκησης και ειλικρινά εύχομαι με την απομάκρυνσή μου η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να πετύχει το στόχο της , που είναι η άνοδος στην Football League .

Από τον Αύγουστο προσπαθήσαμε με ευσυνείδητα και με πάρα πολύ δουλειά στο γήπεδο για να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα ανάλογη των προσδοκιών και τον στόχων της Διοίκησης. Δυστυχώς η πορεία της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη με βάση την περσινή μας πορεία και τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και σε αυτό το κομμάτι αναλαμβάνω το μερίδιο που μου αναλογεί.

Μετά από 3,5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον πάγκο της ομάδας ,δουλεύοντας με όρεξη ,τίμια και καθαρά φεύγω με το κεφάλι ψηλά γιατί θεωρώ ότι και εγώ έβαλα ένα λιθαράκι έτσι ώστε η ομάδα του Αστέρα να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που να έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των φιλάθλων και να έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Γ’ Εθνική , κατακτώντας πέρσι την 3η θέση και φτάνοντας στους 16 του ερασιτεχνικού κυπέλλου.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο και αναμορφωτή της ομάδας κ. Πέτρο Μαντούβαλο για την άψογη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στα άσχημα αποτελέσματα .Να ευχαριστήσω επίσης τα μέλη του Δ.Σ. και τους προέδρους που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τους Καϊμάρα Ανδρέα , Καραγκούνη Ευστάθιο και Γεωργακόπουλο Παναγιώτη που είμαστε μαζί από την πρώτη στιγμή . Τους φιλάθλους της ομάδας που με πίστεψαν και με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές .

Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου για την βοήθεια τους στο γήπεδο και την άψογη συνεργασία που είχαμε , τους κ. Βακλαϊδή , κ. Καρλιαύτη , κ. Μπάρλο, κ. Κατσιφλώρο επίσης και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα και τους εύχομαι ολόψυχα να είναι υγιείς και να πετύχουν τον στόχο για την φετινή σεζόν.

Θα ήταν ψέματα την συγκεκριμένη στιγμή αν έλεγα ότι δεν νιώθω κάποια πικρία και απογοήτευση , αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν κρατάω κακία σε κανένα , προέχει η ομάδα η οποία είναι πάνω από όλους .Αυτή την στιγμή χρειάζεται ηρεμία και συγκέντρωση και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει τον στόχο της .Τέλος ,θέλω να πω ότι μετά από 3,5 χρόνια φεύγω από την ομάδα σαν φίλος και ο Αστέρας θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου .

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΙΒΑΣ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button