Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: «Ενδιαφέρον από Φερεντσβάρος και Κοπεγχάγη για Μιχάι»

Στην Αλβανία γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον που έδειξαν Φερεντσβάρος και Κοπεγχάγη για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι δύο προτάσεις που δεν έχουν προχωρήσει. #slgr #paokfc #Mihaj #slgrinterwetten #transfernews #season2022_2023

Στην Αλβανία γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον που έδειξαν Φερεντσβάρος και Κοπεγχάγη για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι δύο προτάσεις που δεν έχουν προχωρήσει.

Ο Ενέα Μιχάι απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, πριν μεταβεί στο Άπελντοορν της Ολλανδίας και ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ, που έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα (38/6) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με σημερινές αναφορές στον Αλβανικό Τύπο, ο κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου», που έχει συμβόλαιο μέχρι τον επόμενο χρόνο, έχει δεχθεί κρούση από τη Φερεντσβάρος και την Κοπεγχάγη.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά το προηγούμενο διάστημα έγιναν συζητήσεις και επαφές αναφορικά με το μέλλον του Ενέα Μιχάι, ωστόσο καμία πρόταση δεν έχει προχωρήσει μέχρι το στάδιο της τελικής συμφωνίας.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button