FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το scout report του Λεβαδειακού!(pics+vids)

Για να κερδίσεις έναν αντίπαλο, πρέπει να τον γνωρίζεις καλά! Το LamiaSports σας παρουσιάζει τον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΣ Λαμία, τον Λεβαδειακό.

Για να μπορέσεις να πάρεις τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει τον ίδιο στόχο με εσένα, θα πρέπει να τον γνωρίζεις καλά. Να ξέρεις το ρόστερ του, να ξέρεις ποιοι είναι οι παίκτες κλειδιά, πως παίζει στα εκτός έδρας παιχνίδια όπως και πολλά άλλα.

Αυτό θα κάνει σήμερα το LamiaSports για εσάς, ξεκινώντας έτσι το pre game show του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός, με το scout report της αντίπαλης ομάδας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ιστορία-ίδρυση-Έμβλημα και Πορεία ανά τα χρόνια!

ιστορικά στοιχεία από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Λεβαδειακός

ΡΟΣΤΕΡ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τερματοφύλακες:

Αμυντικοί:

Μέσοι:

Επιθετικοί:

Η ποδοσφαιρική αξία του Λεβαδειακού

Σύμφωνα με το transfermarkt, ο Λεβαδειακός αυτή την στιγμή έχει ποδοσφαιρική αξία κάπου στα 8,30 εκατ. €.

Η ομάδα έχει 27 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, από τους οποίους οι 4 είναι διεθνείς με την εθνικές τους ομάδες.

Μέσος όρος ηλικίας του Λεβαδειακού, είναι τα 27,7 χρόνια ενώ από τους 27 οι 17 είναι ξένοι.

Αν ρίξουμε μία ματιά, στο transfermakrt του Λεβαδειακού, θα δούμε πως πρώτος σε ποδοσφαιρική αξία είναι ο Γάλλος αριστερός εξτρέμ, Λενί Νανγκίς. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει αξία 1,00 εκατ. € και είναι πρώτος στη λίστα.

Δεύτερος της λίστας, ένας Έλληνας ο Πέτρος Γιακουμάκης. Ο 26χρονος εξτρέμ έχει ποδοσφαιρική αξία κάπου στα 750χιλ. € και είναι ο ακριβότερος Έλληνας στο ρόστερ των Βοιωτών.

Τρίτος στη λίστα, ένας ακόμη Γάλλος ποδοσφαιριστής, ο Ντεβίς Επασί. Ο Γαλλοκαμερουνέζος τερματοφύλακας βρίσκεται από πέρυσι στο «πράσινο» ρόστερ και αποτελεί μία αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια του Λεβαδειακού. Η τιμή του αυτή την στιγμή, ανέρχεται στις 600χιλ. €.

Τέταρτος και τελευταίος της λίστας, ο Παύλος Μητρόπουλος. Ένας από τους αρχηγούς του Λεβαδειακού είναι ο Έλληνας αμυντικός χαφ, ο οποίος έχει αξία 500χιλ. € σύμφωνα με το transfermarkt.

Αναλυτικά οι 4 πρώτοι σε αξία του Λεβαδειακού:

ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Για την 1η αγωνιστική της SuperLeague, ο Λεβαδειακός έπαιξε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, δείχοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο όμως ηττήθηκε με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Χριστοδουλόπουλου.

Για τη 2η αγωνιστική της SuperLeague o Λεβαδειακός πήρε την πρώτη του νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης. Σκόρερ της ανεμέτρησης ήταν ο Μάρκο Μαρκόφσκι.

Την 3η αγωνιστική ο Λεβαδειακός του Άκη Μάντζιου πήγε στη Θεσσαλονίκη, για να χάσει με σκορ 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Χαμζά Γιουνές και του Ματέο Γκαρσία.

Για την 4η αγωνιστική, ο Λεβαδειακός γνώρισε μία ακόμη ήττα αλλά αυτή την φορά από τον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0. Σκόρερ οι Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης και ο Γιόχανσον.

Για την 5η αγωνιστική η ομάδα της Βοιωτίας ηττήθηκε ξανά, εντός έδρας αυτή την φορά με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Τα γκολ για τους Αθηναίους ο Βασιλακάκης και ο Ουγκράι.

Για την 6η αγωνιστική, η ομάδα της Λιβαδειάς δεν κατάφερε ούτε απέναντι στον Παναιτωλικό να πάρει κάποιο βαθμό, καθώς ηττήθηκε με σκορ 2-1 χάρη σε γκολ των Έρικσον και Μοράρ. Για τον Λεβαδειακό μείωσε ο Σαβατογκό.

Για την 7η αγωνιστική η ομάδα της Λιβαδειάς, γνώρισε μία ακόμη εντός έδρας ήττα, αυτή την φορά από την Ξάνθη του Έρικ Γέντρισεκ, με σκορ 1-2.

ΟΙ TOP ΣΚΟΡΕΡΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Τρία γκολ έχει πετύχει μέχρι στιγμής η ομάδα του Λεβαδειακού. Και τα τρία τα έχουν πετύχει τρεις διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Σουλεϊμάν Σαβατογκό, Μάρκο Μαρκόφσκι και Σουμπίνιο. Από μία ασίστ έχουν οι Σάββας Τσαμπούρης και Μάρκο Στανόγεβιτς.

ΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ» ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Με την πρώτη ματιά όταν κοιτάξεις τα στατιστικά του Λεβαδειακού, το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι οι 58 τελικές προσπάθειες της ομάδας, οι οποίες είναι πραγματικά πάρα πολλές. Παρόλο αυτά, ο επιθετικοί του Λεβαδειακού έχουν πετύχει 3 γκολ, μόλις!

Τις περισσότερες τελικές από την ομάδα του Λεβαδειακού τις έχει κάνει ο Σουμπίνιο ο οποίος έχει 12 τελικές, ενώ 10 έχει ο Μάρκο Μαρκόσφκι.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Υπάρχουν αρκετοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Λεβαδειακού, όμως λίγοι είναι αυτοί που αποτελούν τους ποδοσφαιριστές «κλειδιά» της ομάδας.

Πάμε να τους δούμε:

Πρώτος το «δεκάρι» της ομάδας ο Σουμπίνιο!

Μάρκο Μαρκόσφκι ο δεύτερος, ο οποίος αποτελεί τον βασικό σέντερ φορ της ομάδας και έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της Λιβαδειάς.

Ο Σουλεϊμάν Σαβατογκό, είναι και πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής αλλά και πολύ επικίνδυνος.

Εξίσου επικίνδυνος είναι και ο Νταβίντ Μανγκά, ο οποίος έχει και αυτός βασικό ρόλο στην επίθεση του Λεβαδειακού.

Ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας πλέον, του Τζιουζέπε Σανίνο είναι ο Παύλος Μητρόπουλος. Είναι ο βασικός αμυντικός χαφ της ομάδας, πολύ μαχητικός αλλά και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button