Άλλα αθλήματα

Εξιτήριο πήρε ο Νίκι Λάουντα

Εξιτήριο πήρε ο Νίκι Λάουντα από το νοσοκομείο της Βιέννης, όπου στις αρχές Αυγούστου υποβλήθηκε σε επιτυχή μεταμόσχευση πνευμόνων και, όπως ανακοίνωσαν οι θεράποντες γιατροί, η υγεία του βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο 69χρονος Λάουντα, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση έξι ωρών στο Γενικό Νοσοκομείο της Βιέννης, πρέπει τώρα να υποβληθεί για αρκετές εβδομάδες σε εντατική αποκατάσταση, σύμφωνα με το νοσοκομείο.

Η κατάσταση του Αυστριακού παλιού οδηγού, θρύλου της Φόρμουλα Ένα, χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετικά κρίσιμη» το καλοκαίρι όταν πραγματοποπιήθηκε η χειρουργική επέμβαση, ενώ η ομάδα γιατρών που τον παρακολουθεί θα δώσει αύριο (Πέμπτη) συνέντευξη Τύπου.

Ο 69χρονος Αυστριακός είναι μη εκτελεστικός πρόεδρος της Mercedes, ενώ στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής οδηγών στη Φόρμουλα Ένα με τη Ferrari (το 1975 και το 1977) και τη McLaren (το 1984).

Το 1976 υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε ατύχημα που είχε στην διάρκεια του γερμανικού γκραν πρι, αλλά επέστρεψε στους αγώνες μετά από μόλις έξι εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button