FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός: Ο Όμο ο «παλιός» και ο Παντελιάδης ο «σουπερλιγκάτος»!(pics+vids)

Συνεχίζουμε το pre game show του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός εδώ στο LamiaSports.

Μετά το scout report του Λεβαδειακού, συνεχίζουμε εδώ στο LamiaSports το pre game show του αγώνα του Σαββάτου.

Αυτή την φορά, θα εξετάσουμε το κομμάτι των ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων.

Ψάξαμε (αν και δεν χρειάστηκε και πολύ) και βρήκαμε τους δύο ποδοσφαιριστές που αυτή την στιγμή αγωνίζονται σε μία από τις δύο ομάδες αλλά έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο.

Εννοείται πως τους ξέρετε, αλλά για αυτούς που δεν τους γνωρίζουν, ο πρώτος είναι ο Σουλεϊμάν Όμο και δεύτερο ο Θανάσης Παντελιάδης.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά την ιστορία των δύο ποδοσφαιριστών:

Σουλεϊμάν Ακίμ Όμο

Και ξεκινάμε με τον παλιό, τον Σουλεϊμάν Όμο. Τον αναφέρουμε ως παλιό, καθώς σε σχέση με τον Παντελιάδη όταν ήταν και οι δύο στον ΠΑΣ Λαμία, ο Νιγηριανός ήταν πιο παλιός…

Ο 32χρονος αμυντικός χαφ τώρα, ήρθε στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2005 για λογαριασμό του Αιγάλεω, με το οποίο έπαιξε σε 74 αγώνες και έβαλε 3 γκολ.

Έπειτα έκανε ένα πέρασμα από τον Ηλυσιακό (28 συμμ – 1γκολ) και τον Ιούλιο του 2009 φοράει τη φανέλα του Πανιωνίου.

Στον Πανιώνιο έκατσε έως το 2013, έπαιξε σε 68 παιχνίδια, πέτυχε 4 γκολ ενώ μοίρασε άλλα 2.

Όταν έφυγε από τη Νέα Σμύρνη, φόρεσε τις φανέλες του Τυρνάβου 2005 (συμμ. 18), ΑΕ Ερμιονίδας (30 συμμ – 3 γκολ – 3 ασίστ), ΑΟΚ Κέρκυρας (9 συμμ – 1 ασίστ) αλλά και του Αχαρναϊκού (14 συμμ – 1 ασίστ).

Στις 19 Ιουλίου του 2016 ο Σουλεϊμάν Όμο υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία, που έμελλε να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ που ανέβασαν από κοινού τη Λαμία στη SuperLeague.

Με τον ΠΑΣ ο Όμο έπαιξε σε 59 παιχνίδια και σε Football League και σε SuperLeague, ενώ έβαλε 8 γκολ, τα περισσότερα που έχει βάλει με ομάδα στην καριέρα του ενώ μοίρασε και άλλα 2.

Στην πρώτη χρονιά του ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague, ο Όμο ήταν εκεί και ήταν ένας από τους καλύτερους της ομάδας. Όμως, οι υπεύθυνοι της ομάδας, έκριναν πως δεν ήταν σωστό να ανανεώσουν το συμβόλαιό του και ο Νιγηριανός πλέον φοράει τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Με τους Βοιωτούς έχει παίξει σε 8 παιχνίδια μέχρι στιγμής, 7 για τη SuperLeague και 1 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Δείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Σουλεϊμάν Όμο:

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Ο Θανάσης Παντελιάδης, αν και έκατσε μόλις έναν χρόνο στον ΠΑΣ Λαμία, κατάφερε μέσα από τις εμφανίσεις του να δείξει το πόσο σωστός επαγγελματίας είναι και βοήθησε την ομάδα της Φθιώτιδας να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο αριστερός μπακ από την Κατερίνη ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Κατερίνης, ενώ πέρασε και την Βέροια (3 συμμ), τον Πιερικό (62 συμμ. – 3 γκολ – 4 ασιστ) αλλά και τον Πανσερραϊκό. Στην ομάδα των Σερρών έκατσε τρία χρόνια, παίζοντας σε 71 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ.

Έπειτα, κατέβηκε στην Αθήνα για λογαριασμό του Απόλλων Σμύρνης, με τον οποίο έπαιξε σε 29 παιχνίδια, έβαλε 2 γκολ και μοίρασε άλλα 4.

Μετά τον Απόλλων, ήρθε ο Αστέρας Τρίπολης με τον οποίο αγωνίστηκε σε 59 παιχνίδια, έχοντας 5 ασίστ.

Πρώτα φορά από την Ελλάδα, αλλά και μοναδική, έφυγε τον Ιούλιο του 2016 όπου πήγε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας Λευκωσίας. Εκεί, έπαιξε σε 10 παιχνίδια και γύρισε πίσω στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Ατρομήτου, ως δανεικός από την Ομόνοια..

Με τους Περιστεριώτες, αγωνίστηκε μόλις σε 4 παιχνίδια, καθώς μετά επέστρεψε και πάλι στην ομάδα της Κύπρου.

Όταν έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια, υπέγραψε στον ΠΑΣ Λαμία. Το ημερολόγιο έγραφε 7 Ιουλίου του 2017…

Με τα «κυανόλευκα» σημείωσε 34 εμφανίσεις μέσα σε μία χρονιά, ενώ είχε και 1 γκολ, αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Πλέον, φοράει τη φανέλα του Λεβαδειακού, έχοντας παίξει με τους Βοιωτούς μόνο σε 4 παιχνίδια.

Δείτε τώρα μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Θανάση Παντελιάδη:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button