FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός: Δύο ομάδες… γεμάτο εμπειρίες!(pics)

Μπορεί ΠΑΣ Λαμία και Λεβαδειακός να ανήκουν στην κατηγορία των μικρομεσαίων ομάδων… παρόλο αυτά έχουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές με εκατοντάδες συμμετοχές στη SuperLeague.

Συνεχίζοντας το pre game show του ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός, μόνο εδώ στο LamiaSports…

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένει το Σάββατο στις 27/10 τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Τζιουζέπε Σανίνο, τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα της Βοιωτίας, μπορεί να μην κινήθηκε εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, απέκτησε όμως ποδοσφαιριστές με εμπειρία και πολλά χιλιόμετρα στη SuperLeague.

Αυτούς θα εξετάσουμε σήμερα και θα τους βάλουμε απέναντι σε αυτούς του ΠΑΣ Λαμία.

Ξεκινάμε με τον Λεβαδειακό και με τον ποιον μεγάλο ηλικιακά:

Γιώργος Ζησόπουλος

Ο Γιώργος Ζησόπουλος, έχει παίξει 203 παιχνίδια με τη φανέλα του Λεβαδειακού, ενώ έχει συνολικά 296 παιχνίδια στη SuperLeague. Θέλει 4 παιχνίδια ακόμη για να φτάσεις τις 300 συμμετοχές. Είναι 34 ετών..

Ζορντάο Ντιόγκο

Ο Ζορντάο Ντιόγκο έχει παίξει με τη φανέλα του Λεβαδειακού, μόλις 13 παιχνίδια, αλλά συνολικά στη SuperLeague έχει φτάσει τα 95 παιχνίδια. Είναι 32 ετών.

Σουλεϊμάν Όμο

Ο Όμο, μπορεί να έχει παίξει σε 59 παιχνίδια με τον ΠΑΣ Λαμία, όμως συνολικά έχει 141 παιχνίδια στη SuperLeague και 101 στη Football League. Στον Λεβαδειακό, έχει αγωνιστεί σε 8 ματς. Είναι 32 ετών.

Μάρκο Μαρκόφσκι

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι πήγε πέρυσι στον Λεβαδειακό και έχει αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια. Στη SuperLeague όμως έχει αγωνιστεί σε 157 ματς, έχοντας μάλιστα και 36 γκολ. Επίσης, έχει παίξει σε 116 παιχνίδια της Football League, έχοντας 51 γκολ. Είναι 32 ετών.

Σάββας Τσαμπούρης

Ο Σάββας Τσαμπούρης αν και έχει αγωνιστεί μόλις σε 36 παιχνίδια φορώντας τα πράσινα του Λεβαδειακού, έχει συνολικά 174 παιχνίδια στη SuperLeague, ενώ έχει παίξει και σε 110 παιχνίδια της Football League.

Θανάσης Παντελιάδης

Ο Παντελιάδης, έχει παίξει μόλις σε 4 παιχνίδια φορώντας τη φανέλα του Λεβαδειακού. Όμως, Στη SuperLeague έχει γράψει και αυτός τα χιλιόμετρά του, έχοντας 112 συμμετοχές, ενώ 105 ματς έχει αγωνιστεί στη Football League. Είναι 31 ετών.

Παύλος Μητρόπουλος

Τελευταίος στη λίστα, είναι ο Παύλος Μητρόπουλος. Αν και είναι 28 ετών, ο ανασταλτικός μέσος έχει αγωνιστεί σε 149 παιχνίδια στη SuperLeague, παίζοντας σε έξι διαφορετικές ομάδες.

Συνεχίζουμε με τον ΠΑΣ Λαμία:

Χρήστος Καρυπίδης

Ο Χρήστος Καρυπίδης είναι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της Λαμίας. Έχει αγωνιστεί σε 145 παιχνίδια στη SuperLeague, ενώ έχει παίξει 92 φορές στη Πρώτη Κατηγορία της Κύπρου. Είναι 35 ετών.

Ανέστης Αναστασιάδης

Ο Ανέστης Αναστασιάδης, είναι ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία και ίσως ο πιο έμπειρος της ομάδας. Ο Ανέστης, έχει παίξει σε 217 παιχνίδια στη SuperLeague αλλά και σε 180 της Football League. Είναι 35 ετών.

Βάντερσον Σκαρντοβέλι

Ο Βάντερσον, έχοντας παίξει 91 φορές στη SuperLeague με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων, έχει φτάσει τις 133 συμμετοχές την πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. Είναι 34 ετών.

Ντένις Επστάιν

Επόμενος της λίστας, είναι ο Γερμανός Ντένις Επστάιν. Παρόλο που είναι ξένος ποδοσφαιριστής ο Επστάιν έχιε συμπληρώσει 185 συμμετοχές στη SuperLeague, με τις περισσότερες να τις έχει με τη φανέλα της Κέρκυρας. Επίσης ο 32χρονος εξτρέμ έχει στο ενεργητικό του και 101 συμμετοχές στη Bundesliga 2.

Ελίνι Δημούτσος

Ένας ακόμη έμπειρος ποδοσφαιριστής ο οποίος ανήκει στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία είναι ο Ελίνι Δημούτσος. Ο αμυντικός χαφ έχει αγωνιστεί 214 φορές στη SuperLeague, με τις περισσότερες να είναι με τη φανέλα του Ατρομήτου (151 συμμ.). Είναι 30 ετών.

Γιάννης Σκόνδρας

Τελευταίος στη λίστα είναι ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο αμυντικός, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα μεταξύ άλλων του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου, έχει σημειώσει 124 συμμετοχές στη SuperLeague. Είναι 28 ετών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button