FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιστροφή… για δύο στις «κυανόλευκες» αποστολές!

Δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία επέστρεψαν ξανά στις «κυανόλευκες» αποστολές.

Πριν από λίγα λεπτά, η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας, για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Από την αποστολή, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, απουσιάζει ο τιμωρημένος Βάντερσον Σκαρντοβέλι ο οποίος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του Γιώργου Κομίνη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Παρόλο αυτά, υπάρχουν και δύο επιστροφές στην «κυανόλευκη» αποστολή. Η πρώτη, είναι αυτή του Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την 6η αγωνιστική δέχθηκε δύο δυνατά χτυπήματα στα πλευρά και έμεινε εκτός στα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας με ΑΕΚ για το Κύπελλο και ΑΕΛ για το πρωτάθλημα.

Ο Λαμιώτης εξτρέμ, πλέον είναι πολύ καλά και θα ενισχύσει την ομάδα του στο εντός έδρας «ντέρμπι της Ρούμελης» με τον Λεβαδειακό.

Εκτός από τον Καραγκούνη, στην αποστολή της ομάδας επέστρεψε και ο Ντέιβιντ Άντρονικ. Ο Μολδαβός πρώην διεθνής ανασταλτικός μέσος φέτος δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό με την «κυανόλευκη» φανέλα, ενώ η προηγούμενη φορά που μπήκε σε αποστολή ήταν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου εν τέλει ο Μπάμπης Τεννές τον άφησε εκτός την τελευταία στιγμή.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, είναι ένας πολύ δυνατός και αθλητικός χαφ, ο οποίος μπορεί με την μαχητικότητά του να προσφέρει στην ομάδα του Χάβου, αρκεί να του δοθεί έστω και μία ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button