FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός: Η προϊστορία… στη SuperLeague!(pics+vids)

Το «ντέρμπι της Ρούμελης» πλησιάζει και το pre game show κορυφώνεται. Πάμε να δούμε την πρόσφατη προϊστορία του ΠΑΣ Λαμία με τον Λεβαδειακό.

Μία ημέρα έμεινε μέχρι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης να «σφυρίξει» την έναρξη του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός.

Αύριο λοιπόν, στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο ΔΑΚΛ τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Το LamiaSports τώρα, συνεχίζει τα pre game αφιερώματα και καταλήγει με την πρόσφατη ιστορία των δύο ομάδων. Λαμία και Λιβαδειά συναντιούντε πέρυσι για πρώτη φορά στη SuperLeague, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να πάρουν νίκη ούτε εντός ούτε εκτός.

Η πρώτη συνάντηση της SuperLeague:

10η αγωνιστική – SuperLeague

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Λαμία 0-0

Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη SuperLeague, o Λεβαδειακός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον ΠΑΣ Λαμία, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0.

Μπορεί η ομάδα της Λιβαδειάς να έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές από 62΄λόγω της αποβολής του Τζάκσον Μεντί, παρόλο αυτά η Λαμία δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα μένοντας στο «0».

Από την άλλη ο Λεβαδειακός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 43΄να κάνε το 1-0, αλλά ο Τριποτσέρης σημάδεψε το δοκάρι του Παπαδόπουλου, για καλή τύχη του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο παιχνίδι:

Πράξη δεύτερη…

25η αγωνιστική – SuperLeague

ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 1-1

Ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας, όπου και πάλι ΠΑΣ Λαμία και Λεβαδειακός έμειναν στην ισοπαλία… αλλά αυτή την φορά είχε γκολ η αναμέτρηση.

Μάλιστα, όλη η δράση του αγώνα «συγκεντρώθηκε» στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα, καθώς ο Γιακουμάκης στο 33΄έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους αλλά ο Νίκος Τσούκαλος στο 40΄έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Νίκος Αναστασόπουλος είχε την καλύτερη ευκαιρία όπου στο 66΄έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Επασί, με το σκορ να παραμένει στο 1-1 έως το τέλος του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο παιχνίδι:

Δείτε τώρα μερικά βίντεο από παλιά φιλικά των δύο ομάδων:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button