FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρώτη φορά για Λαμία και Μπαράλες!

Για όλα υπάρχει πάντα η πρώτη φορά στο ποδόσφαιρο και ΠΑΣ Λαμία αλλά και ο σέντερ φορ του Χερόνιμο Μπαράλες το γνωρίζουν καλά αυτό.

Δείτε την ειδική στήλη της Superleague για τις “πρώτες φορές” στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος:

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και αυτό συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο.

Έτσι και σε αυτή την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, ήταν η πρώτη φορά που…

…η Λαμία πέτυχε τρία γκολ στην έδρα της και δύο στο πρώτο ημίχρονο. Το ίδιο είχε κάνει μόνο μια φορά εκτός έδρας, τον Σεπτέμβρη του 2017 στην Τρίπολη.

…ποδοσφαιριστής της Λαμίας, ο Χερόνιμο Μπαράλες, σκοράρει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

…ο ΟΦΗ κράτησε το «μηδέν» μετά από 12 παιχνίδια εκτός έδρας. Προηγούμενο το 0-0 με Πανθρακικό στις 2 Νοεμβρίου 2014.

…ο Άρης δέχτηκε τέσσερα σε επίσημο αγώνα του, από τις 8 Μαρτίου 2014, όταν πάλι στο “Σπύρος Λούης” έχανε 4-1 από τον Παναθηναϊκό.

…ο Χαμζά Γιουνές έμεινε στον πάγκο του Άρη στη φετινή σεζόν και μπήκε αλλαγή. Του είχε συμβεί άλλη μια μόνο φορά σε 27 συμμετοχές όταν έπαιζε στην Ξάνθη.

…ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε γκολ μετά το 70ο λεπτό, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις τον Παναιτωλικό και παίρνοντας ένα βαθμό. Η είδηση είναι ότι έκανε κάτι, που ο ίδιος έχει πάθει τέσσερις φορές στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια, χάνοντας πέντε βαθμούς μετά το 87′, με Ολυμπιακό, Άρη, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο!

…ΑΕΛ και ΟΦΗ ήλθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στην έδρα της θεσσαλικής ομάδας. Στο Ηράκλειο αντίθετα έχουν τρία 0-0 στα πέντε τελευταία!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button