Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Φόρεσε τα γάντια του τερματοφύλακα ο Νίκος Λέντας! (φωτογραφίες)

Αν και έχει συνηθίσει να «παραβιάζει» τις αντίπαλες εστίες... σήμερα ο Νίκος Λέντας χρειάστηκε να υπερασπιστεί την εστία του Εθνικού Κομποτάδων.

Αν και έχει συνηθίσει να «παραβιάζει» τις αντίπαλες εστίες… σήμερα ο Νίκος Λέντας χρειάστηκε να υπερασπιστεί την εστία του Εθνικού Κομποτάδων.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε ο επαναληπτικός αγώνας του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον Εθνικό Κομποτάδων. Η ομάδα του Σταυρού επικράτησε με 4-0 σκορ χάρη σε τέρματα των Αλεξίου, Παλιάκου, Λάππα και Φράγκου, παίρνοντας παράλληλα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το αξιοσημείωτο στην αναμέτρηση είναι ότι στο 63΄ο Νίκος Γκιολές αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή από το παιχνίδι και τη θέση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων πήρε ο σέντερ φορ Νίκος Λέντας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πέρασε ως αλλαγή και υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του, λόγω έλλειψης δεύτερου τερματοφύλακα.

Κάτι αντίστοιχο έχει ξανακάνει ο Λέντας, σε παιχνίδι με τον Α.Ο Στυλίδας όπου και εκεί χρειάστηκε να καθίσει κάτω από τα δοκάρια, για λιγότερο χρονικό διάστημα όμως.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Back to top button