FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι «γνώριμες φάτσες» στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία!(pics+vid)

Ο ΠΑΣ Λαμία για την 9η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» έχοντας ως στόχο τη νίκη ή το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τον κρατήσει μακριά από την γραμμή του υποβιβασμού.

Το LamiaSports, θέλοντας να σας βάλει στο κλίμα της κυριακάτικης αναμέτρησης, συνεχίζει το pre game show με αφιέρωμα, scout report, στοιχηματικές αποδόσεις, παίκτες ορόσημα για τις δύο ομάδες αλλά και ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο συλλόγων.

Με το τελευταίο θέμα θα ασχοληθούμε σήμερα. Υπάρχουν αυτή την στιγμή δύο ποδοσφαιριστές στον ΠΑΣ Λαμία και στο ΠΑΣ Γιάννινα, όπου στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων.

Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό των Ηπειρωτών Αλέξη Μιχαήλ, αλλά και για τον αριστερό μπακ της ομάδας από τη Φθιώτιδα, Βάντερσον Σκαρντοβέλι.

Καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε το αφιέρωμα:

 Αλέξης Μιχαήλ

Ο Έλληνας κεντρικός έχει φύγει από τον ΠΑΣ Γιάννινα μόνο για δύο εξάμηνα ως δανεικός.

Η μία ομάδα που αγωνίστηκε ως δανεικός ήταν ο Πανσερραϊκός, αλλά η δεύτερη ομάδα ήταν ο ΠΑΣ Λαμία.

Ο 31χρονος πλέον Μιχαήλ είναι αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας σημειώσει συνολικά 190 συμμετοχές με την μπλε φανέλα, 6 γκολ και 3 ασίστ.

Στον ΠΑΣ Λαμία ήρθε ως δανεικός τη σεζόν 2006-2007 έπαιξε 17 φορές και σημείωσε μάλιστα και 2 γκολ.

Βάντερσον Σκαρντοβέλι

Γεννημένος στη Dracena της Βραζιλίας ο 34χρονος αριστερός μπακ Βάντερσον Σκαρντοβέλι ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της Corinthians Paulista, με την οποία όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ.

Από το 2004 έως το 2007 που ανήκε στην ομαδα της Corinthians αγωνίστηκε ως δανεικός στις Ituano (5 συμμ. 1 γκολ) και Sao Bento (12 συμμ. 1 γκολ).

Έπειτα, το 2007 τον παίρνει ως ελεύθερο η Campo Grande, όπου ούτε εκεί αγωνίστηκε καθώς έφυγε δανεικός στις Siena, Martina (11 συμμετοχές) και Treviso (5 συμμ).

Το 2009 έμεινε εκ νέου ελεύθερος και ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για λογιαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην ομάδα της Ηπείρου έκατσε 3 χρόνια, είχε γεμάτες σεζόν και αγωνίστηκε σε 73 παιχνίδια συνολικά, έχοντας και 2 γκολ.

Τον πρώτο του τίτλο στην καριέρα του τον κατέκτησε το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν. Εκεί πήγε όταν έφυγε από την Ελλάδα και πήρε μεταγραφή στην Khazar Lankaran.

Έκατσε δύο σεζόν στην αζέρικη ομάδα και συμπλήρωσε 64 συμμετοχές, κατακτώντας μάλιστα και το SuperCup της χώρας.

Όταν έφυγε από το Αζερμπαϊτζάν, για ένα εξάμηνο αγωνίστηκε στην Paulista, ενώ το 2015 ήρθε και πάλι Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Πλατανιά Χανίων.

Στα Χανιά συμπλήρωσε 75 ματς, έχοντας και 1 γκολ, ενώ κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να γίνει αρχηγός της ομάδας και από τους βασικότερους πυλώνες του κρητικού συλλόγου.

Πλέον, φορά τα «κυανόλευκα» με τα οποία έχει παίξει σε 7 παιχνίδια του ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague έχοντας σταθερή απόδοση, αποδίδοντας καλά και στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά και στα επιθετικά του.

Δείτε τώρα μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Βάντερσον:

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button