Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Λύτρωση» στις καθυστερήσεις για την Ξάνθη

Χάρη σε κεφαλιά του Κασάδο από γέμισμα του τερματοφύλακα Ζίβκοβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ξάνθη επικράτησε εκτός έδρας 1-0 της Κέρκυρας, για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας, και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16».

Η ακριτική ομάδα, μετά τη «λευκή» ισοπαλία της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ στα Πηγάδια, ήθελε μόνο νίκη σήμερα, αλλά χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης για να βρει το γκολ.

Στο α΄ ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, ενώ στο β΄ μέρος η Ξάνθη κυριάρχησε και είχε δοκάρι στο 78΄, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κασάδο, που τελικά αποδείχθηκε… λυτρωτής για το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Θεοδωράκης, Κούρος, Ζορμπάς, Ν. Κρητικός, Βίλα, Λινάρδος (75΄ Τουράμ), Αποστολίδης (62΄ Σιατραβάνης), Στ. Κρητικός (82΄ Γεωργακόπουλος)

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Αλμέιδα, Σιλά (52΄ Κασάδο), Κίκε, Καμαρά, Μελιόπουλος, Σουλεϊμάν (46΄ Κοβάσεβιτς), Γέντρισεκ (65΄ Μελισσόπουλος), Κάστρο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button