Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Έγγραφο-κλειδί της ΕΟΚ καταρρίπτει στο ΑΣΕΑΔ τον νομικό ισχυρισμό του Ολυμπιακού!

Το SDNA αποκαλύπτει το έγγραφο που κατέθεσε η ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ με υπογραφή όλης της ΚΕΔ για τους ορισμούς της 26ης αγωνιστικής καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό του Ολυμπιακού για έλλειψη απαρτίας.

Ολοκληρώθηκε στο ΑΣΕΑΔ η διαδικασία κατάθεσης των υπομνημάτων από τις πλευρές του Ολυμπιακού και τον ΚΕΔ/ΕΟΚ βάσει της προθεσμίας (12:00) που τους είχε δοθεί.

Η προσφυγή των «ερυθρόλευκων» για τους ορισμούς της τελευταίας αγωνιστικής βασίστηκε στον νομικό ισχυρισμό ότι η ΚΕΔ τελούσε σε έλλειψη απαρτίας την συγκεκριμένη ημέρα, καθώς ο ένας εκ των τριών αρχιδιαιατητών, Στέλιος Συμεωνίδης, απουσίαζε από την αίθουσα την στιγμή που ανακοινώθηκαν οι ρέφερι της 26ης αγωνιστικής.

Ωστόσο, το έγγραφο που προσκόμισε στο ΑΣΕΑΔ η ΕΟΚ και το περιεχόμενο του οποίου φέρνει στο φως το SDNA, καταρρίπτει τον ισχυρισμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, διότι και οι τρεις αρχιδιαιτητές, Στέλιος Συμεωνίδης, Κώστας Κορομηλάς και Κυριακός Ταβουλαρέας, συνυπογράφουν τους ορισμούς. Εν ολίγοις, υπήρξε πλήρης απαρτία και οι ορισμοί της τελευταίας αγωνιστικής δεν έγιναν με ελλιπή σύνθεση.

Ο Ολυμπιακός, παράλληλα, ισχυρίζεται ότι η πενταμελής επιτροπή έγινε τριμελής, ωστόσο η ΕΟΚ ενημέρωσε και το ΑΣΕΑΔ ότι από τον Νοέμβριο υπάρχουν οι γραπτές παραιτήσεις των δύο πρώην μελών και με βάση τον νόμο δύναται η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας να αποτελείται απί τρία μέλη.

Σε ό,τι αφορά την έκδοση της απόφασης, οι εκτιμήσεις από νομικούς κύκλους κάνουν λόγο για τεράστια έκπληξη αν εκδοθεί σήμερα (20/5), καθώς ουδέποτε στο παρελθόν έχει σημειωθεί ανάλογο περιστατικό, να κατατίθενται δηλαδή τα υπομνήματα στις 12:00 και να εκδίδεται αυθημερόν απόφαση, χωρίς τα μέλη του ΑΣΕΑΔ να έχουν λάβει γνώση των γεγονότων και να συνεδριάζουν ώστε να πάρουν απόφαση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button