Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ίλιτσιτς: Φοβόμουν πως θα πεθάνω όπως ο Αστόρι

Συγκλονίζει ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός της Αταλάντα για το πρόβλημα υγείας του.

Πριν από λίγο καιρό ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς είχε προσβληθεί από βακτηριακή λοίμωξη στους λεμφαδένες του λαιμού και, όπως εξομολογήθηκε, είχε φοβηθεί πως δεν θα ξυπνούσε, όπως συνέβη με τον αρχηγό της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι, ο οποίος πέθανε στον ύπνο του, τον περασμένο Μάρτιο.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός της Αταλάντα τόνισε: “Αυτό που συνέβη στον Αστόρι, μου είχε μείνει στο μυαλό για μέρες. Δεν κατάφερνα πια να κοιμηθώ επειδή έκανα πάντα τέτοιες σκέψεις. Και όταν αρρώστησα το καλοκαίρι, πίστεψα ότι θα μπορούσε να συμβεί και σε εμένα.

Υπήρχε μία περίοδος όπου φοβόμουν να πάω στο κρεβάτι και να αποκοιμηθώ. Φοβόμουν. Έλεγα: και αν αύριο το πρωί δεν ξυπνήσω και δεν μπορώ πια να δω την οικογένειά μου; Άτομα με το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου, κατέληξαν σε κώμα”.

Στη συνέχεια, ο Ίλιτσιτς δήλωσε: “Σε εμένα η λοίμωξη παρέμεινε περιορισμένη στους λεμφαδένες του λαιμού, σε άλλους ανθρώπους έχει εξαπλωθεί. Αν το σκεφτώ…Τώρα δεν βλέπω μόνο το ποδόσφαιρο. Κάνω τη δουλειά μου εντός γηπέδου, μετά επιστρέφω στο σπίτι στα αγαπημένα μου άτομα και τους θέλω πάντα δίπλα μου.

Η ζωή είναι σύντομη. Είμαι πιο δυνατός στο μυαλό, κάτι άλλαξε εκεί. Πρώτα θύμωνα για ανοησίες, τώρα ζω καλύτερα. Σταμάτησα να βλέπω ποδοσφαιρικούς αγώνες στην τηλεόραση, σκεφτόμουν μόνο την οικογένειά μου στο διάστημα που ήμουν άρρωστος.

Σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή, ήλπιζα μόνο να μπορέσω να περπατήσω ξανά ως φυσιολογικό άτομο, ούτε καν σκέφτηκα αν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button