FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κερδισμένοι οι φιλοξενούμενοι… με Διαμαντόπουλο διαιτητή!

Τρεις αγώνες έχει «σφυρίξει» φέτος ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο διαιτητής του ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία… Δείτε τα στατιστικά του.

Εχθές έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague και στον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε να διευθύνει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Σήμερα, θα ασχοληθούμε με τα στατιστικά του διαιτητή από την Αρκαδία, ενώ σε επόμενο άρθρο θα δείτε ποια άλλα παιχνίδια του ΠΑΣ Λαμία έχει διευθύνει ο Έλληνας διαιτητής.

Η ώρα των φιλοξενούμενων… όταν «σφυρίζει» ο Διαμαντόπουλος!

Ο Διαμαντόπουλος, στις πρώτες 9 αγωνιστικές της SuperLeague έχει «σφυρίξει» τρεις αγώνες.

Στους τρεις πρώτους του αγώνες, έχει 1 νίκη γηπεδούχου αλλά το σημαντικότερο για τον ΠΑΣ είναι πως στα άλλα δύο παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι έχουν φύγει με τη νίκη.

Σημαντικό στατιστικό για την ομάδα της Λαμίας, το οποίο ίσως σημαίνει πως ο διαιτητής από την Αρκαδία δεν «σφυρίζει» έδρα.

Στα άλλα στατιστικά…

Οχτώ γκολ έχουν σημειωθεί με διαιτητή τον Διαμαντόπουλο, ενώ ο διαιτητής έχει δώσει 83 φάουλ και 16 κίτρινες κάρτες.

Τα περσινά στατιστικά!

Στα περσινά στατιστικά του Διαμαντόπουλου, ρίχνοντας μία ματιά, είδαμε πως έπαιξε σε 13 παιχνίδια, έχοντας 8 νίκες γηπεδούχων, 2 ισοπαλίες και 3 νίκες φιλοξενούμενων.

Σημειώθηκαν 33 γκολ συνολικά, ενώ ο ίδιος ο διαιτητής έδωσε 2 πέναλτι, 398 φάουλ, 62 κίτρινες ενώ απέβαλε 2 ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button