Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο πόδι… το Αγρίνιο ενόψει Βόλου!

Επί ποδός βρίσκονται άπαντες στο Αγρίνιο ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Βόλο.

Επί ποδός βρίσκονται άπαντες στο Αγρίνιο ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Βόλο.

Τόσο η ΠΑΕ όσο και οι οργανωμένοι των «κυανοκίτρινων» έδωσαν το… σύνθημα στον κόσμο του Αγρινίου ενόψει της αναμέτρησης αυτής.

Η ομάδα ανακοίνωσε τα εισιτήρια για το παιχνίδι και έκανε έκκληση στον κόσμο να στηρίξει τα «καναρίνια», καθώς μεταξύ άλλων ανέφερε πως «καλεί τους φιλάθλους της να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας». Μάλιστα πριν τη σέντρα του αγώνα τα «καναρίνια» θα τιμήσουν τον Φώτη Ζησιμόπουλο, τον υπεραθλητή που πριν λίγες ημέρες κέρδισε το “Σπάρταθλον”.

Την ίδια στιγμή οι οργανωμένοι της «Θύρας 6» ήταν… ξεκάθαροι. «Τονίζουμε ξανά ότι δικαιολογία δεν υπάρχει για κανέναν. Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι κομβικό για τη συνέχεια και για τους στόχους που θα θέσει από εκεί και πέρα η ομάδα. Σπρώχνουμε από το 1ο λεπτό τους παίκτες μας προς τη νίκη. Αλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει!».

Διαβάστε την ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους της να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας το Σάββατο στον αγώνα με τον Βόλο (ώρα έναρξης 5.00 μ.μ.), στηρίζοντάς την να διεκδικήσει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι μειωμένες κατά 30% σε σχέση με τους δύο προηγούμενους και η αγορά τους γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναιτωλικός (https://tickets.panetolikos.gr/el/home/).

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, το Σάββατο θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα. Για την αγορά εισιτηρίου από τα εκδοτήρια είναι αναγκαία χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Δεν γίνονται δεκτά μετρητά.

Αναλυτικά οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 14 ευρώ

Θύρα 2: 14 ευρώ

Θύρα 4Α: 12 ευρώ

Θύρα 4: 10 ευρώ

Θύρα 6: 7 ευρώ

Θύρα 7: 7 ευρώ

Η Θύρα 3 θα φιλοξενήσει παιδιά Ακαδημιών ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button