Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Ρονάλντο έδωσε 1 εκ. σε δικηγόρους και δόκτωρες για τη δημόσια εικόνα του

Ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους φέρεται να πλήρωσε προκειμένου να διαφυλάξει την εικόνα του, με αφορμή την υπόθεση βιασμού.

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας SUN αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε να προσλάβει ειδικούς, προκειμένου να μείνει “καθαρή” η δημόσια εικόνα του, μετά την ερωτική του συνεύρεση με την Κάθριν Μαγιόργκα το 2009.

Η Αμερικανίδα έχει καταγγείλει τον Πορτογάλο για βιασμό και ο Ρονάλντο διέθεσε 1 εκατομμύριο ευρώ και προσέλαβε δικηγόρους, δόκτωρες και ειδικούς σε θέματα δημοσίων σχέσεων.

Σύμφωνα με το νομικό επιτελείο του Ρονάλντο, το 2015 χάκερ κατάφερε να πάρει απόρκυφα αρχεία από μεγάλες εταιρείες και στη συνέχεια να τα πουλήσει. Ορισμένα αρχεία αφορούσαν την υπόθεση του Ρονάλντο και, σύμφωνα με τους νομικούς εκπροσώπους, τα αρχεία παραποιήθηκαν και δημοσιεύθηκαν λανθασμένα.

Ο Αμερικανός δικηγόρος του Ρονάλντο, Πίτερ Κρίστενσεν, υποστηρίζει πως ο άσος της Γιουβέντους υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό με την Μαγιόργκα, προκειμένου να αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια δυσφήμισης του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button