FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία… χωρίς τον «μαέστρο» του!

Τι σημαίνει να παίζει αγώνα ο ΠΑΣ Λαμία, χωρίς τον Μάρκο Μπλάζιτς…

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι έχει να δώσει αύριο ο ΠΑΣ Λαμία. Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής η ομάδα του Μάκη Χάβου, θα παίξει εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας ως στόχο το θετικό αποτελέσμα.

Βέβαια, θα έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα η ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς δεν θα της λείψει απλά ένας ενδεκαδάτος παίκτης αλλά ο ιθύνων νους του κέντρου και κατά συνέπεια όλης της ομάδας.

Ο λόγος… για τον Μάρκο Μπλάζιτς!

Ο Σέρβος δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε στο γόνατό του μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με αποτέλεσμα ο Χάβος να τον αφήσει εκτός αποστολής, για τον αγώνα με τα Γιάννινα.

Τι σημαίνει αυτό όμως για την ομάδα της Λαμίας;

Ο Μπλάζιτς και φέτος αποτελεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας, έχοντας κάνει μέχρι στιγμής το 8 στα 8 στο πρωτάθλημα.

Η «κυανόλευκη» ομάδα, έχοντας εκτός τον 33χρονο Σέρβο θα χάσει τις 11 τελικές προσπάθειες που έχει μέχρι τώρα, τα 8 γεμίσματα, τα 15 κλεψίματα αλλά και τις 2 αποκρούσεις.

Επίσης, ο Μπλάζιτς είναι ένας πραγματικό «μαέστρος» στο κέντρο καθώς διευθύνει την ομάδα και την συνδέει με τις εύστοχες πάσες του αλλά και τις μεταβιβάσεις του.

Έχει φτάσει, στα οχτώ πρώτα παιχνίδια να έχει 102 εύστοχες πάσες κάτι που αύριο θα λείψει από τον ΠΑΣ Λαμία!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button