Άλλα αθλήματα

ΝτεΣόν Τόμας για ΠΑΟ: «Βρίσκομαι στο καλύτερο ρόστερ»

Η παραδοχή από μέρους του ότι… «βρίσκομαι στο καλύτερο ρόστερ σε Ελλάδα και Ευρώπη» ήταν αυτό που ξεχώρισε από τα πρώτα λεπτά της συνέντευξής μας με τον ΝτεΣόν Τόμας.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος ήταν το τελευταίο κομμάτι στο… παζλ των ξένων στην ομάδα του Παναθηναϊκού, μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αποθεώνοντας το βάθος πάγκου που διαθέτει το «τριφύλλι», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, ο ΝτεΣόν Τόμας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Τσάβι Πασκουάλ, προσπερνώντας την αγωνιστική φιλοσοφία του και εστιάζοντας στην αυτοπεποίθηση και το κλίμα ενότητας που έχει δημιουργήσει στους «πράσινους». Ο Αμερικανός δήλωσε χαρούμενος για τη νέα συνεργασία που θα έχει με τον Καταλανό τεχνικό, μετά την κοινή θητεία τους στην Μπαρτσελόνα (2014-15), ενώ ευχήθηκε στο τέλος της χρονιάς να αισθάνεται δικαιωμένος ο Πασκουάλ για την επιλογή του.

Επίσης, μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη διαδρομή μέχρι τη… γη της Επαγγελίας, που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση της Euroleague, τη δίψα του για επίτευξη όλων των στόχων με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις συγκρίσεις που γίνονται με τον… προκάτοχό του, Κρις Σίνγκλετον.

Τέλος, ο Τόμας αποθέωσε τους φιλάθλους των πρωταθλητών Ελλάδας για τις μπασκετικές τους γνώσεις, ενώ αναφερόμενος σε αυτούς και το κλίμα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ υπογράμμισε ότι «έχω παίξει αντίπαλός τους, οπότε χαίρομαι που πλέον θα είμαι μαζί τους!».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ΝτεΣόν Τόμας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ):

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button