Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κόλλησε στο «Ανοέτα» η Σεβίλλη (vid)

Στο 0-0 έμεινε η Σεβίλλη στην έδρα της Σοσιεδάδ κι έχασε έδαφος στην κούρσα του τίτλου.

LA LIGA-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 0-0

Γήπεδο: Ανοέτα

Στο 0-0 κόλλησε η Σεβίλλη στην έδρα της Σοσιεδάδ κι έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Στο 7ο λεπτό η κεφαλιά του Χουάνμι πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 14΄ο Γιανουζάι έκανε όμορφη ενέργεια αλλά το σουτ του έφυγε έξω. Στο 23’ ακυρώθηκε γκολ του Μουριέλ για οριακό οφσάιντ, ενώ στο 27΄ο Γιανουζάι προσπάθησε από πολύ πλάγια θέση να νικήσει τον Βάτσλικ με την μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 36’ ο Μογιά είπε όχι σε σουτάρα του Μπανέγα.

Στο 55’ το φοβερό σουτ του Νάβας πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 74’ ο Σάντρο βγήκε απέναντι στον Βάτσλικ αλλά έχασε το βηματισμό του. Στο 88’ ο Μέσα βρέθηκε σε ιδανικό σημείο αλλά πλάσαρε πολύ άστοχα.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μογιά, Μορένο, Ελουστόνδο, Γιορέντε, Γιανουζάι, Ερνάντες, Θουμπελδία, Ιγιαραμένδι, Χοσέ (89 Μπαουτίστα), Χουάνμι (70’ Σάντρο), Οϊαρθάμπαλ (63’ Θουρουτούθα)

ΣΕΒΛΛΗ: Βάτσλικ, Καρίζιο, Γκόμεθ, Αράνα (66’ Εσκουδέρο), Νάβας, Βάσκες, Μπανέγα, Σαράμπια, Αμαντού, Μουριέλ (72’ Μέσα), Πρόουμς

ΟΥΕΣΚΑ-ΧΕΤΑΦΕ: 1-1

Γήπεδο: Αλκοράθ

Ούτε τώρα νίκη για την Ουέσκα, που κόλλησε στο 1-1 με τη Χετάφε, η οποία πέτυχε γκολ στο 90+2΄’.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Ερνάντεθ κόπηκε την τελευταία στιγμή, ενώ στο 16’ ο ίδιος παίκτης είχε και ένα καλό σουτ που πέρασε έξω και στο 18’ ο Γκιουρλέρ από κοντά έστειλε την μπάλα ξυστά από το δοκάρι του Σορία. Στο 29’ και  στο 31’ ο Σορία μπλόκαρε τα στο των Ερνάντεθ και  Φερέιρο, ενώ στο 36’ το σουτ του Αμάτ πέρασε λίγο έξω. Στο 45’ ο Σορία έσωσε ξανά μετά από πλασέ του Ερνάντεθ και στο 45+3’ η άμυνα της Χετάφε έσωσε μετά από πλασέ του Μούστο.

Η  Ουέσκα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 50’ ο Ετσεΐτα με σουτ από το πέναλτι έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 53’ ο ίδιος παίκτης έκανε νέο σουτ και ο Σορία του είπε όχι και στο 79’ ο Σορία σταμάτησε και  το σουτ του Φερέιρο. Και στο 90+2’ ο Μολίνα έκανε απίθανη ενέργεια, γύρισε στην περιοχή και μες ιδανικό πλασέ έγραψε το 1-1.

ΟΥΕΣΚΑ: Γιοβάνοβιτς, Ετσεΐτα, Πουλίδο, Μιραμόν, Σεμέδο, Ακαπό, Μούστο, Φερέιρο, Γκιουρλέρ (72’ Γκαγιάρ), Μόι Γκόμεθ (87’ Ριβέρα), Ερνάντεθ (80’ Λονγκό)

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία,  Αντούνες, Ντακονάμ, Φολκιέ (70’ Μάτα), Καμπρέρα, Σουάρεθ, Αραμπάρι, Μακσίμοβιτς, Άνχελ (70’ Ιμπάνιεθ), Μολίνα, Αμάτ (58’ Πορτίγιο).

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button