Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε το «ντέρμπι» το Βαθύκοιλο!(pics)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β΄Φθιωτιδας, ο Κεραυνός Βαθυκοίλου κέρδισε τον Ολυμπιακό Λαμίας, στο ντέρμπι του 3ου ομίλου.

Με σκορ 2-0, η ομάδα του Κεραυνού Βαθύκοιλου κέρδισε τον Ολυμπιακό Λαμίας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας.

Η ομάδα από το Βαθύκοιλο, «χρωστάει» πολλά στον τερματοφύλακά της τον Σδούκο, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο κράτησε αρκετές φορές στο «0».

Αλεξίου και Καλύβας έχασαν τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, στο 28΄και 30΄λεπτό αντίστοιχα, με τον Σδούκο να κάνει τρομερές αποκρούσης.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον γηπεδούχο Κεραυνό, ήρθε με τον Γκίστι αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού του είπε όχι. Λίγο αργότερα ο Γκίτσι πέρασε εκτός, ως αναγκαστική αλλαγή και στη θέση του μπήκε ο Παπαγεωργίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Βαθύκοιλο μπήκε πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 51΄ο Γερογιάκομος με σουτ στη κίνηση έγραψε ωραία το 1-0, βάζοντας μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Στο 72΄η ομάδα της Λαμίας και πάλι απείλησε έπειτα από κόρνερ, αλλά ο Σδούκος είπε και πάλι «όχι» στους ερυθρόλευκους.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Παπαγεωργίου, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο, έκανε το 2-0 για την ομάδα του Κεραυνού.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Βαθύκοιλου δήλωσε τα εξής στο LamiaSports:

«Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ηταν μοιρασμενο δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μπήκαμε ποιο δυνατά και τα καταφέραμε γιατί είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί σε κάθε αγωνα. Βάλαμε ενα πολυ ωραίο γκολ συνεχησαμε ετσι και ήρθε στο τελος και το δεύτερο…

Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα μας ενδιαφέρει να είμαστε ενωμένοι και να εχουμε ήθος. Είμαστε μια παρεα μια οικογένεια ευχαρίστησε τους αντιπαλους ευχήθηκε καλη συνέχεια στα παιδιά»

Δείτε τις φωτογραφίες του LamiaSports:

ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button