ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φαβορί μετά από καιρό ο ΠΑΣ Λαμία

Προσεγγίζουμε τον σημερινό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλων Σμύρνης... στοιχηματικά! #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #στοίχημα

Προσεγγίζουμε τον σημερινό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλων Σμύρνης… στοιχηματικά! #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #στοίχημα

Σε λίγες ώρες ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Απόλλων Σμύρνης για την 19η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Πρόκειται για έναν αρκετά ενδιαφέρον αγώνα, καθώς οι δύο ομάδες «παλεύουν» για τη σωτηρία τους και παρόλο που ο Απόλλων είναι πιο πάνω στη βαθμολογία από τον ΠΑΣ, θέλουν και οι δύο πάση θυσία τη νίκη.

Η Λαμία εδώ και αρκετό καιρό μπαίνει σε κάθε ματς, λες και είναι τελικός. Θέλει νίκες, θέλει βαθμούς και για τον λόγο αυτό μπαίνει για το τρίποντο και μόνο γι΄αυτό!

Το διαφορετικό με τα προηγούμενα ματς, είναι πως ο ΠΑΣ αυτή τη φορά δίνεται ως το φαβορί του αγώνα. Και μιλάμε για τις στοιχηματικές αποδόσεις του αγώνα, τις οποίες πάντα τις τσεκάρουμε πριν από κάθε αγώνα.

Η νίκη λοιπόν των «κυανόλευκων» ξεκινάει από 2.17 έως και 2.45. Μετά από αρκετό καιρό βλέπουμε να βρίσκεται τόσο χαμηλά η απόδοση του ΠΑΣ.

Τώρα, όσο αφορά το διπλό του Απόλλωνα, η ομάδα του Παράσχου παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ του αγώνα. Η νίκη των φιλοξενούμενων βρίσκεται από το 3.00 έως το 3.50.

Τέλος, η ισοπαλία ξεκινάει από το 3.30 και φτάνει ώς το 3.05.

Διαβάστε επίσης

Back to top button