Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έρχεται “πληγωμένος” ο Αστέρας στη Λαμία!

Η ξέφρενη πορεία της Ξάνθης συνεχίστηκε και στην Τρίπολη, όπου η ακριτική ομάδα, με γκολ του Γέντρισεκ στο 71ο λεπτό, επικράτησε 1-0 και άφησε τον Αστέρα στα χαμηλά της βαθμολογίας, ενώ ταυτόχρονα το συγκρότημα της Θράκης ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Το αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους, πάντως, που στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν σχεδόν στο μισό γήπεδο την ομάδα του Ράσταβατς και είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, με το σουτ του Ιγκλέσιας να φεύγει άουτ στο 13΄, το πλασέ του Φερνάντεθ να αποκρούεται από τον Ζίβκοβιτς στο 14΄ και την προσπάθεια του Κυριακόπουλου να καταλήγει μόλις άουτ, στο 17ο λεπτό.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι παίκτες του Παντελίδη απείλησαν στο 59΄ με μόλις άστοχο σουτ του Ιγκλέσιας, αλλά σε μια από τις λιγοστές καλά οργανωμένες επιθέσεις τους οι Ακρίτες βρήκαν το γκολ της νίκης: στο 71΄ ο Ντουρίτσκοβιτς γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Γέντρισεκ βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή και με δεξί πλασέ έστειλε την ομάδα του στους 18 βαθμούς!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Παπαδόπουλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βαλιέντε, Τριανταφυλλόπουλος – Κάστρο, Καμαρά

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (76΄ Δουβίκας), Φερνάντεθ (42΄ Τσιλιανίδης), Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Αλμέιδα, Λισγάρας, Κασάδο, Κοβάτσεβιτς, Καμαρά, Κίκε (46΄ Κάντα), Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο (85΄ Μελιόπουλος), Γέντρισεκ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button