FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η αποθέωση στον αρχηγό!(pics)

Στο χθεσινό αγώνα, άξιος αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία ήταν ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Για πρώτη φορά (από την αρχή του αγώνα) αρχηγός ο Βραζιλιάνος μπακ με τα «κυανόλευκα» χρώματα. Ιδιαίτερη αναμέτρηση για τον ίδιο.

Για την 9η αγωνιστική της SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία έπαιξε εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι όπου η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ αλλά τελικά ο ένας βαθμός άφησε ικανοποιημένους του Λαμιώτες.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Μάρκο Μπλάζιτς ήταν εκτός καθώς είναι τραυματίας, ενώ ο Ανέστης Αναστασιάδης βρισκόταν στον πάγκο. Αρχηγός της ομάδας ήταν ο Βραζιλιάνος Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ένας αρκετά έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος άξια φοράει το περιβραχιόνιο της Λαμίας.

Ο Βάντερσον, φόρεσε το περιβραχιόνιο του «captain» μέσα σε μία έδρα όπου πέρασε αρκετά από τα σημαντικά του ποδοσφαιρικά χρόνια στην Ελλάδα. Ο 34χρονος αριστερός μπακ έπαιξε από το 2009 έως το 2012 στον ΠΑΣ Γιάννινα, συμπλήρωσε 80 παιχνίδια με τους Ηπειρώτες και αυτό δεν το ξέχασε εχθές ούτε ο ίδιος αλλά ούτε οι φίλοι της γηπεδούχου ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος, μετά το τέλος του αγώνα αποθεώθηκε πραγματικά από τους Ηπειρώτες και αυτός εννοείται πως ανταπέδωσε στα χειροκροτήματα, δείχνοντας πως τίμησε και τιμάει ακόμη τη φανέλα που φόρεσε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button