Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Στο «Rizin» ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ!

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ μπαίνει ξανά στα ρινγκ! Ο Αμερικανός διάσημος πυγμάχος, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με την ιαπωνική εταιρεία προώθησης αγώνων μικτών πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ), Rizin, ανακοίνωσε ένα νέο αγώνα.

Συγκεκριμένα θα παίξει κόντρα στον 20χρονο Ιάπωνα πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ, Τενσίν Νασουκάβα.

Ωστόσο, αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη είναι οι κανονισμοί κάτω από τους οποίους θα γίνει το παιχνίδι. Δηλαδή, εάν αυτός ο αγώνας θα είναι πυγμαχίας, ή θα υπάρξει ένα τεράστιο άλμα του Μεϊγουέδερ με τον αγώνα να διεξάγεται στο πλαίσιο του κικ μπόξινγκ.
«Ηθελα να δείξω τις ικανότητές μου και εκτός συνόρων.

Και οι 50 αγώνες που έδωσα ήταν στις ΗΠΑ. Σαν επαγγελματίας ποτέ ξανά δεν είχα την ευκαιρία να βγω εκτός ΗΠΑ και να δείξω το ταλέντο μου στον κόσμο», πρόσθεσε ο Αμερικανός σταρ και επιβεβαίωσε πως οι κανονισμοί για τον αγώνα θα συζητηθούν και θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πρωτοχρονιά στη Σαϊτάμα.

Να σημειωθεί πως ο Μεϊγουέδερ είναι ο πλουσιότερος αθλητής στον κόσμο. Τα έσοδα του εκκεντρικού πρωταθλητή, ανήλθαν σε 285 (!) εκατομμύρια δολλάρια, εκ των οποίων 100 προέρχονται από την νίκη του επί του Ιρλανδού κυρίαρχου των πολεμικών αθλημάτων, Κόνορ Μακ Γκρέγκορ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button