FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Υπόθεση κίτρινες κάρτες στον ΠΑΣ Λαμία!

Δείτε ποιοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία κινδυνεύουν από τις κίτρινες κάρτες.

Όχι μία ούτε δύο αλλά τέσσερις κίτρινες κάρτες έβγαλε από το τσεπάκι του ο διαιτητής Διαμαντόπουλος σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πέρα από τις μόλις 2 κίτρινες που έβγαλε στους γηπεδούχους, ο Διαμαντόπουλος έβγαλε 4 φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του για να τιμωρήσει ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αρχικά, μόλις στο 60΄ο Διαμαντόπουλος έδωσε κίτρινη κάρτα στον Μπόγιαν Σαράνοφ για καθυστέρηση… Στο 60΄λεπτό για καθυστέρηση. Ο Σέρβος τερματοφύλακας, ευτυχώς δεν απειλείτε άμεσα από τις κίτρινες κάρτες καθώς έχει μόλις 2 με τη χθεσινή.

Δύο λεπτά αργότερα, ο διαιτητής του χθεσινού αγώνα, έδωσε κίτρινη κάρτα στον Χερόνιμο Μπαράλες για πέσιμο εντός της περιοχής των Ιωαννίνων με αιτιολογία το «θέατρο» που έκανε ο Αργεντινός. Αυτή, ήταν και η πρώτη κίτρινη κάρτα του Μπαράλες στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 83΄του αγώνα ο Βασίλης Πλιάτσικας πήρε και αυτός με τη σειρά του την πρώτη του κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα, μην κινδυνεύοντας μέχρι στιγμής.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ελίνι Δημούτσος πήρε μία ακόμη κίτρινη κάρτα για τη Λαμία, φτάνοντας μάλιστα τις 6 κάρτες συνολικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, αν δεχθεί άλλη μία να χάσει δύο από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, με το τεχνικό τιμ να τα επιλέγει ποια θα είναι αυτά.

Επίσης, με ποινή αγωνιστικής κινδυνεύει και ο Θανάσης Καραγκούνης ο οποίος έχει 3 και αν στα επόμενα παιχνίδια δεχθεί άλλη μία τότε, θα αναγκαστεί ο Μάκης Χάβος να τον αφήσει εκτός σε ένα από τα τέσσερα επόμενα ματς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button