Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Μπριζ διέλυσε το «πτώμα» της Μονακό

Οι Βέλγοι πέρασαν με 4-0 από την έδρα της Μονακό κι έκαναν άλμα για την κατάκτηση της 3η θέσης.

CHAMPIONS LEAGUE-1ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΟΝΑΚΟ-ΜΠΡΙΖ: 0-4

Γήπεδο: Λουί ΙΙ

Καμία σωτηρία για τη Μονακό… Οι Μονεγάσκοι βρίσκονται τελευταίοι στη Γαλλία, ενώ απόψε διασύρθηκαν στο «Λουί ΙΙ» από την Μπριζ με 4-0 και πλέον ακόμη και η 3η θέση μοιάζει μακρινό όνειρο. Αντίθετα οι Βέλγοι μπορούν να ελπίζουν μέχρι και σε  πρόκριση στην επόμενη φάση! Βαρύτερη ευρωπαϊκή ήττα για τη Μονακό μέσα στην έδρα της.

Ο Λέκο μόλις στο 6ο λεπτό αναγκάστηκε να αλλάξει τον Ντιατά που τραυματίστηκε και στο 7’ ο  Μπαρέκα έβγαλε τη σέντρα και ο Φαλκάο πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω. Μάλιστα στο ίδιο λεπτό, ο Τίλεμανς έβγαλε κάθετα στον Ντιόπ, αλλά ο Χόρβαθ τον νίκησε σε μοναδικό τετ α τετ.

Κι όμως στο 12’, ο Ριτς σέντραρε από δεξιά, ο Γουέσλεϊ άφησε όμορφα κάτω από τα πόδια και ο Βάνακεν σε κενό τέρμα, πλάσαρε για το 0-1. Οι Γάλλοι τα είχαν χαμένα και το 14’ ο Γουέσλεϊ αστόχησε μέσα από την περιοχή ενώ στο επόμενο λεπτό οι Βέλγοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μπαρέκα και ο Βάνακεν από τα 11 μέτρα έκανε το 0-2.

Στο 22’ ο Χόρβαθ είπε όχι σε δυνατό σουτ του Τίλεμανς και στην κόντρα ο Γουέσλεϊ κινήθηκε στα αριστερά έφερε την μπάλα στο δεξί και με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-3. Στο 32’ ο Χόρβαθ έπεσε και μπλόκαρε το φάουλ του Τσαντλί, ενώ στο 45+1’ ο Μέχελε έκοψε σωτήρια τον Ντιόπ.

Στο 56’ ο Μπενάλιο έπεσε και μάζεψε μετά από σουτ του Νακαμπά, ενώ στην κόντρα ήταν η σειρά ρου Χόρβαθ να σώσει με διπλή προσπάθεια μετά από προσπάθεια του Αΐτ Μπενασέρ. Στο 58’ ο Πουλέν έκοψε το τακουνάκι του Φαλκάο και στο 85’ ο Τουρέ έκανε τραγικό λάθος και ο Βορμέρ έφυγε μόνος με τον Μπενάλιο και πλάσαρε για το 0-4.

ΜΟΝΑΚΟ: Μπενάλιο, Μπαρέκα, Τζέμερσον, Ντιόπ, Σιλά, Σιντιμπέ, Γκλικ (76’ Τουρέ), Τσαντλί, Τίλεμανς, Αΐτ Μπενασέρ (68’ Μασενγκό) Φαλκάο (61’ Γκουανό)

ΜΠΡΙΖ: Χόρβαθ, Πουλέν, Ντιατά (6’ Κουλς), Νακαμπά, Βάνακεν, Ντένσιλ, Γουέσλεϊ (72’ Ρεζαέι), Βορμέρ, Ριτς, Μέχελε, Μάτα (77’ Φλίετινκ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button