Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με αλλαγές κόντρα στη Ντουντελάνζ

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Ντουντελάνζ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα της ομάδας του, στο συγκεκριμένο ματς. Ο Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει πως στον αγώνα της Πέμπτης θέσεις στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Γιαννιώτης, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Τοροσίδης, Ναουέλ και Καμαρά.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, με μια τελευταία προπόνηση. Τότε ο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τη Ντουντελάνζ, ενώ αναμένεται να καταλήξει και στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο συγκεκριμένο ματς. Την Τετάρτη θα φανεί το αν θα επιστρέψει στην αποστολή του Ολυμπιακού και ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος απουσίαζε από τον αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button