ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Στόχος η επιστροφή στις νίκες για τον Έσπερο Λαμίας!

Σήμερα στις 17:00 ο Έσπερος Λαμίας, λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο Μυκόνου, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Σ Παπάγου για την 3η αγωνιστική της Elite League.

Σήμερα στις 17:00 ο Έσπερος Λαμίας, λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο Μυκόνου, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Σ Παπάγου για την 3η αγωνιστική της Elite League.

Στόχος της λαμιώτικης ομάδας είναι η επιστροφή στις νίκες και η συνέχιση των καλών εμφανίσεων κόντρα σε Δόξα Λευκάδας αλλά και Α.Ο Μυκόνου (παρά την ήττα).

Η αναμέτρηση, όπως και όλες του πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Ηρακλή το Σάββατο (75-67). «Η ομάδα μας προέρχεται από μια εμφάνιση που ήταν κάπως μακριά από τα στάνταρ που έχουμε θέσει οι ίδιοι για εμάς. Η δυσκολία του πρωταθλήματος και η συχνότητα των παιχνιδιών, βέβαια, δεν μας δίνει την πολυτέλεια να κοιτάξουμε πίσω. Ήδη, από την Κυριακή ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω στα κομμάτια που θεωρούμε πως πρέπει να βελτιώσουμε, εντός και εκτός γηπέδου, και τώρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Τετάρτης, με αντίπαλο τον Έσπερο Λαμίας», τόνισε ο βοηθός προπονητή του Παπάγου, Μαρίνος Κωνσταντής. «Η ομάδα της Λαμίας, ανέβηκε φέτος στην Elite League και ήδη από τις πρώτες αγωνιστικές, έχει δείξει ότι θέλει να έχει μια ισχυρή παρουσία. Προέρχονται από μια ευρεία, εκτός έδρας, νίκη στη πρεμιέρα, απέναντι στην Δόξα Λευκάδας, ενώ και την προηγουμένη αγωνιστική, ήταν πολυ ανταγωνιστικοί απέναντι στην Μύκονο, που ίσως είναι ένα από τα φαβορί της φετινής σεζόν. Διαθέτει ένα πολυ καλό σύνολο, με πολλά έμπειρα παιδιά, όπως ο Πλουτάρχου, ο Καραμπουλας και ο Παπαντωνίου, που γνωρίζουν πολυ καλά την κατηγορία και μπορούν να ανταπεξέλθουν άριστα στις απαιτήσεις της. Εμείς γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και πιστεύουμε πολυ στην δουλειά που κάνουμε σε καθημερινή βάση στο γήπεδο. Όπως πάντα περιμένουμε τον κόσμο μας να γεμίσει το Σαλουν, παρά το γεγονός ότι παίζουμε Τετάρτη, και να μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε σε μια πολυ σημαντικής νίκη, ενόψει της συνέχειας», πρόσθεσε.

Οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα τους από τη Μύκονο (63-69) θα αναζητήσουν το 2/2 μακριά από τη Λαμία. «Όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα είναι παρά πολυ ανταγωνιστικό και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να δίνεις το 100% σε καθε αγώνα. Προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα και πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να πάρουμε το διπλό στην πολύ δύσκολη έδρα του Παπάγου», σημείωσε ο 24χρονος γκαρντ του Εσπέρου Λαμίας, Γιάννης Νικολαΐδης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button