FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Τρίπολης: Τα περσινά «κυανόλευκα τρίποντα»!(pics+vids)

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Αστέρα Τρίπολης πλησιάζει και το LamiaSports σας «ξυπνάει» μνήμες από τους περσινούς «κυανόλευκους άθλους».

Πολλές φορές σε μία ποδοσφαιρική ομάδα τα αποτελέσματα μιας σεζόν δεν τα θυμάται κανείς στος τέλος της, αλλά θυμούνται όλοι το τι πέτυχε όταν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα.

Όσο αφορά τον ΠΑΣ Λαμία, πέρυσι αρκετοί δεν θυμούνται τα αποτελέσματα αλλά όλοι δεν μπορούν να ξεχάσουν την επίτευξη της παραμονής στη SuperLeague, στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία οργάνωση της Ελλάδας.

Όμως, είναι και μερικά αποτελέσματα, που εκ των πραγμάτων δεν μπορείς ως φίλαθλος της Λαμίας να ξεχάσεις. Εκτός από την τεράστια νίκη στο Κύπελλο με 4-1 επί του Παναθηναϊκού η «κυανόλευκη» ομάδα κατάφερε να πάρει ένα άκρως σημαντικό αποτέλεσμα, που λίγες ομάδες το πανηγύρισαν.

Και μιλάμε φυσικά για το 1-3 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» επί του Αστέρα Τρίπολης, την ομάδα την οποία θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ την Κυριακή 11/11.

Σήμερα, συνεχίζοντας το pre game show του αγώνα της Κυριακής, θα θυμηθούμε τα περσινά παιχνίδια της Λαμίας με τον Αστέρα, τους σκόρερ και τα στατιστικά του αγώνα.

3η αγωνιστική SuperLeague

Αστέρας ΤρίποληςΠΑΣ Λαμία 13

Την πρώτη φορά που συνάντησε ο ΠΑΣ Λαμία τον Αστέρα Τρίπολης στη SuperLeague ήταν πέρυσι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Εκείνο το ματς έμελλε να είναι ένα ιστορικό διπλό για τη Λαμία και το πρώτος της «κυανόλευκης» ομάδας. Εκτός αυτού, ήταν και η πρώτη νίκη της ομάδας στη SuperLeague.

Όλα αυτά απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο ευρωπαίος Αστέρας Τρίπολης και με σκορ 1-3 μέσα στην έδρα του.

Το σκορ άνοιξε αρκετά νωρίς στο 6΄ο Σουλεϊμάν Ομό, ενώ στο 25΄ο Πίτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του γράφνοντας το 0-2 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 80΄έκανε το 0-3 «παγώνοντας» για ακόμη μία φορά το ήδη «παγωμένο» «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Για τον Αστέρα ο Πασαλίδης μείωσε το σκορ σε 1-3 στο 89΄, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

Τα στατιστικά του αγώνα δείχνουν πως ο Αστέρας είχε τις ευκαιρίες για γκολ, όμως ο ΠΑΣ Λαμία ήταν αυτός που έκανε τη δουλειά σωστά και ήταν αποτελεσματικός.

Θυμηθείτε το πως «γράφτηκε» το περσινό 3-1:

18η αγωνιστική SuperLeague

ΠΑΣ ΛαμίαΑστέρας Τρίπολης 10

Η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ να χαμογελάει και σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης έπειτα από ασίστ του Νίκου Παπαδόπουλου, του πρώην τερματοφύλακα της Λαμίας, στο 72΄έβαλε τον ΠΑΣ Λαμία μπροστά στο σκορ με 1-0 το οποίο έμεινε έως το τέλος του 90λεπτου.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έφυγε από το γήπεδο του ΔΑΚΛ με μία σπουδαία νίκη και τρεις βαθμούς στο τσεπάκι όπου στη συνέχει ήταν «χρυσός» για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Από τα στατιστικά του αγώνα βλέπουμε ότι και σε αυτό το παιχνίδι ο Αστέρας είχε την ευκαιρίες αλλά η Λαμία ήταν αυτή που ευστόχησε στη μία σημαντική τελική που είχε.

Θυμηθείτε πως ήρθε αυτό το 1-0:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button