Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Άλμα πρόκρισης για την Αστάνα

Τεράστια νίκη με 2-1 πέτυχε η Αστάνα επί της Γιάμπλονετς…

EUROPA LEAGUE-11ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΑΝΑ-ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ: 2-1

Γήπεδο: Αστάνα Αρένα

Η Αστάνα κέρδισε με 2-1 τη Γιάμπλονετς και έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης.

Στο 8ο λεπτό το σουτ του Μαέβσκι πέρασε λίγο έξω και στο 17’ ο Έριτς σταμάτησε τον Γιόβοβιτς. Και στο 18’ μετά από κόρνερ, ο Άνισιτς πήρε  την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Ενρίκε σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 1-0.

Με τη σέντρα η Γιάμπλονετς άγγιξε την ισοφάριση καθώς ο Σομπόλ πάτησε περιοχή από αριστερά και σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και στο 21’ η κεφαλιά του Ποβάζανετς έφυγε λίγο έξω.

Στο 37’ ο Χρουμπί έσωσε δύσκολα μετά από σουτ του Τομάσοβ και στο 41’ μετά από κόρνερ ο Λίστσκα πήρε την κεφαλιά και ο Ζαϊνουτντίνοβ προσπαθώντας να σώσει έστειλε την πάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο 50’ το πλασέ του Ενρίκε σταμάτησε στον Χολές και  στην επαναφορά ο ίδιος έκανε νέο σουτ που πέρασε έξω, ενώ στο 53’ ο Χρουμπί είπε όχι σε σουτ του Καμπανανγκά.

Στο 54ο λεπτό ο Σομπόλ άδειασε δύο αντιπάλους αλλά πλάσαρε ελάχιστα άστοχα, ενώ το 76’ ο Χρουμπί είπε όχι σε σουτ του Γιανγκά.

Και τελικά στο 89ο λεπτό ο Τομάσοβ έκανε με τη μία το γύρισμα από δεξιά και ο Ποστνίκοβ με πλασέ από κοντά έγραψε το 2-1.

ΑΣΤΑΝΑ: Έριτς, Ρουκάβινα, Ζαϊνουτντίνοβ, Άνισιτς, Ποστνίκοβ, Ενρίκε (80’ Μουρταζάγεβ), Τομάσοβ, Κλαϊνχάιζερ, Μαέβσκι, Καμπανανγκά (61’ Γιανγκά), Αλμέιδα (71’ Μουζίκοβ)

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ:  Χρουμπί, Χορόβκα, Χόλες, Χάνουσεκ, Λίστσκα, Χούμπτσμαν, Ποβάζανετς, Τράβνικ, Σομπόλ (72’ Κρατοτσβίλ), Γιόβοβιτς (89’ Κουμπίστα), Ντολεζάλ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button