FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας… μέσα από τα μάτια του Football Manager 2019!(pics)

Το LamiaSports επιστρέφει παρέα με το ολοκαίνουργιο Football Manager 2019 και από κοινού θα δούμε τους «παίκτες-κλειδιά» των δύο ομάδων και θα τους συγκρίνουμε.

Το pre game show του ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Τρίπολης έχει ξεκινήσει! Μόνο εδώ στο LamiaSports! Διαβάστε στο σάιτ μας άρθρα, αφιερώματα και ρεπορτάζ για τις δύο ομάδες και μπείτε στο κλίμα της αναμέτρησης, πιο γρήγορα απ΄όλους!

Μετά από το σημερινό αφιέρωμα για τους ποδοσφαιριστές που συνδέουν τις δύο ομάδες, με τη βοήθεια του Football Manager 2019 θα δούμε τώρα τους ποδοσφαιριστές «κλειδιά» των δύο ομάδων και θα τους συγκρίνουμε, βλέποντας τα στατιστικά τους.

Οι βαθμολογίες των ποδοσφαιριστών, κρίνονται με άριστα το «20», ενώ το Football Manager αποτελεί έναν πιστό προσομοιωτή προπονητικής.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης όπου απλά θα δούμε τις καρτέλες τους:

Χουάν Μουνάφο

Κύριο χαρακτηριστικό του Μουνάφο, είναι το 14 στο μαρκάρισμα που έχει αλλά και το 16 στην επιθετικότητα κια στην εργατικότητα.

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης

Κύριο χαρακτηριστικό του Πασαλίδη, είναι το 13 στο μαρκάρισμα και στα τάκλιν, αλλά και το 15 στη γενναιότητα και το 14 στη φυσική αντοχή.

Μάρτιν Τόνσο

Κύριο χαρακτηριστικό του Τόνσο είναι τα 14αρια στις ντρίμπλες, τις πάσες και την πρώτη επαφή, ενώ και το 15 στην τεχνική κατάρτιση και στην δημιουργικότητα τον κάνει επίσης ξεχωριστό.

Μιχάλης Μανιάς

Κύριος χαρακτηριστικό του Μανιά, είναι το 13 στα τελειώματα, το 15 στην αποφασιστικότητα αλλά και το 15 στη δύναμη και την έκταση άλματος.

Γιώργος Κυριακόπουλος

Κύριο χαρακτηριστικό του Κυριακόπουλου είναι, το 16 στα μακρινά σουτ, το 14 στις εκτελέσεις φάουλ και πλαγίων άουτ, αλλά και το 13 στις σέντρες.

Και περνάμε τώρα στις συγκρίσεις των ποδοσφαιριστών της Λαμίας με τον Αστέρα:

Ελίνι ΔημούτσοςΧουάν Μουνάφο (με το πράσινο είναι ο παίκτης του Αστέρα, με το μπλέ ο παίκτης της Λαμίας)

Όπως μπορείτε να δείτε οι δύο ποδοσφαιριστές κινούνται πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα. Ο Δημούτσος έχει καλύτερα στατιστικά στις κατηγορίες των σωματικών/φυσικών προσόντων αλλά και στη ταχύτητα. Από την άλλη ο Μουνάφο, έχει καλύτερους βαθμούς στα ψυχικά, την άμυνα, την επίθεση αλλά και την δημιουργικότητα.

Χερόνιμο ΜπαράλεςΜιχάλης Μανιάς (με πράσινο ο Μανιάς και με μπλε ο Μπαράλες)

Συγκρίνοντας τον Μπαράλες με τον Μανιά, τα δύο σέντερ φορ των δύο συλλόγων, θα δούμε πως ο Αργεντινός έχει καλύτερα στατιστικά έχοντας καλύτερους βαθμούς στις κατηγορίες των ψυχικών, στις εναέριες μονομαχίες, στην τεχνική αλλά και στην δημιουργικότητα. Από την άλλη ο Μανιάς είναι καλύτερος στα σωματικά προσόντα, στην ταχύτητα και στην επίθεση.

Φακούντο ΜπερτόλιοΜάρτιν Τόνσο (με πράσινο ο Τόνσο με μπλε ο Μπερτόλιο)

Βλέποντας και συγκρίνοντας τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν τον ρόλο των δημιουργών στις ομάδες τους, θα δούμε ότι ο Τόνσο έχει καλύτερους βαθμούς στις κατηγορίες, άμυνα, ταχύτητα, επίθεση και δημιουργικότητα. Από την άλλη, ο Μπερτόλιο έχει υψυλή βαθμολογία στις εναέριες μονομαχίες ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχει ισοπαλία.

Ντάνιελ ΑντέτζοΤριαντάφυλλος Πασαλίδης (με το πράσινο ο Πασαλίδης, με το μπλε ο Αντέτζο)

Συγκρίζοντας τα δύο βασικά σέντερ μπακ των δύο ομάδων, θα δούμε πως ο Πασαλίδης του Αστέρα έχει ανεβασμένα στατιστικά στα ψυχικά, στην ταχύτητα αλλά και στην επίθεση. Όμως, ο Αντέτζο του ΠΑΣ είναι καλύτερος στην άμυνα, στα σωματικά προσόντα, στην τεχνική αλλά και στην δημιουργικότητα.

Ντένις ΕπστάινΓιώργος Κυριακόπουλος (με πράσινο Κυριακόπουλος, με μπλε ο Επστάιν)

Τέλος, θα συγκρίνουμε δύο ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται στην ίδια θέση, αλλά στην ίδια πλευρά και αποτελούν από τους σημαντικούς παράγοντες των φετινών επιτυχιών (νίκες σε αγώνες) των δύο συλλόγων.

Ο λόγος για τον Επστάιν και τον Κυριακόπουλο. Αρχικά βλέπουμε πως ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα, υπερτερεί σε τρεις κατηγορίες, στα ψυχικά, στις εναέριες μονομαχίες και στα σωματικά προσόντα. Ο παίκτης της Λαμίας, έχει καλύτερο βαθμό μόνο στην ταχύτητα. Σε όλες τις άλλες κατηγορίες υπάρχει ισοπαλία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button