Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Αστέρας!

Με μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού αυτό του Μάρκ Φερνάντεθ, ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Λαμία.

Έπειτα από την ήττα με 0-1 από την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ο Αστέρας Τρίπολης θα έρθει στη Λαμία για να παίξει απέναντι στον ΠΑΣ.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μόνο σε καλή ψυχολογική κατάσταση δεν βρίσκεται καθώς μετα από 9 αγώνες βρίσκεται στη 14η θέση με 5 βαθμούς.

Η προετοιμασία των Αρκάδων για τον αγώνα στη Λαμία ξεκίνησε εθχές, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να έχουν στο μυαλό του μόνο τον παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Όσο αφορά την προπόνηση, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με εκείνους που έπαιξαν με την Ξάνθη να κάνουν χαλάρωμα ενώ οι άλλοι ακολούθησαν με τον κόουτς ασκήσεις τακτικής.

Ο Μαρκ Φερνάντεθ φυσικά δεν προπονήθηκε μιας και όπως έδειξε η μαγνητική έχει υποστεί διάταση συνδέσμου στον αριστερό δικέφαλο του ποδιού.

Τέλος, να θυμίσουμε πως δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Λαμία, δεν έχει ο Ματίας Ιγκλέσιας ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button