Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Σε φόρμα η Αμπερντίν

Πάμε γρήγορα – γρήγορα σήμερα στην Πρέμιερ Σκωτίας, εκεί όπου έχουμε την αναμέτρηση της Αμπερντίν με τη Χιμπέρνιαν.

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός

Ο άσσος είναι εκείνος ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο, μιας και η Αμπερντίν δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία και περιμένουμε να το εκμεταλλευτεί αυτό. Η γηπεδούχος έρχεται από σπουδαία νίκη, με 2-1 κόντρα στην Κιλμάρνοκ και μάλιστα με ανατροπή και αυτό ηταν το τέταρτο ματς στα πέντε τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, στο οποίο πήρε τη νίκη και πλέον απέχει ελάχιστα από την πρώτη εξάδα.

Σε αντίθετη κατάσταση βρίσκεται η ομάδα της Χιμπέρνιαν, η οποία μετά από την άνευ τερμάτων ισοπαλία με την Χαρτς στο μεγάλο ντέρμπι, έχασε εντός έδρας από τη Σεντ Τζόνστον με 1-0 και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει κούραση στην ομάδα και χρειάζεται επειγόντως τη διακοπή για να πάρει ανάσες. Τουλάχιστον σήμερα γυρίζει ο βασικός φορ της, Καμπερί και βαθμολογικά κιόλας βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο.

Πάμε με τον άσσο στο 2.30 αφού το μομέντουμ ευνοεί την Αμπερντίν, η οποία θέλει να πάει στη διακοπή με το καλύτερο δυνατό σερί και ζητάει να εκμεταλλευτεί το εντός έδρας ματς με τη Χιμπέρνιαν, η οποία δεν πείθει.

Για να μάθεις πως θα πάρεις το sportingbet , μάθε στο Bet-Hoven

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button