Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ισόπαλο το ντέρμπι της Β΄Φθιώτιδας!(pics)

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν η Γλύφα και η ΑΕ Εχιναίων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄ Φθιώτιδας, η ομάδα της Γλύφας υποδέχθηκε την ΑΕ Εχιναίων στο γήπεδό της. Το σκορ ισόπαλο για τις δύο ομάδες όπου εκτός από τους βαθμούς μοιράστηκαν και το θέαμα, καθώς σημείωσαν 4 γκολ συνολικά στο παιχνίδι.

Το ματς:

Από το πρώτο ημίχρονο κιόλας το παιχνίδι έδειξε πως είναι ντέρμπι με τα όλα του. Μόλις στο 10΄η ΑΕ Εχιναίων έπειτα από κόρνερ, ο Πολύμερος έκανε το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα η γηπεδούχος ομάδα διαμαρτυρήθηκε για χέρι εντός της περιοχής των Ραχών, το οποίο όμως δεν καταλογίστηκε.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ξυρογιάννης για τη Γλύφα είχε ένα σουτ στο δοκάρι του Χάδου ενώ στο 29΄είχαμε εκατέρωθεν ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, με την γηπεδούχο ομάδα όμως να φέρνει το ματς στα ίσια.

Ο Κωνσταντίνου Ι. έπειτα από κόρνερ έκανε με κεφαλιά το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο αμφότερες οι δύο ομάδες «πάλεψαν» από την αρχή για να πετύχουν ένα τέρμα, παρόλο αυτά το γκολ ήρθε στο 63΄όταν ο Παπακωνσταντίνου για την ομάδα της Γλύφας έβαλε για πρώτη φορά στο παιχνίδι μπροστά την ομάδα κάνοντας το 2-1.

Οι γηπεδούχοι, μπορεί να είχαν γυρίσει το ματς, είχαν όμως έντονες διαμαρτυρίες από τον διαιτητή και σε μία φάση μάλιστα ζητούν την αποβολή του παίκτη των Εχιναίων για χτύπημα στο πρόσωπο σε παίκτη τους.

Στο 73΄και μετά από κόρνερ, ο Πολύμερος Κ. έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και το δεύτερο της ομάδας του φέρνοντας το παιχνίδι και πάλι στα ίσια.

Προς το τέλος του παιχνιδιού, έλαψε το άστρο του 17χρονου τερματοφύλακα από τη Γλύφα, με τις Ράχες να χάνουν δύο σημαντικές ευκαιρίες αλλά ο Μπαμπαλης είχε «όχι» δύο φορές κρατώντας το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γλύφα: Μπαμπαλης, Τσιφαλάκης, Κρέτσης, Κωνσταντίνου, Παπακωνσταντίνου, Παπακωνστανίνου Α., Καραγεώργος Κ. Κολοκας, Τσιφαλακης Δ., Υφαντής, Ξηρογιάννης.

Αναπληρωματικοί: Κωνσταντίνου Ι., Καραγεώργος Κ., Δερβένης, Ζωγραφάκης, Παπαλέξης, Παπακωνσταντίνου Π., Παπακωνσταντίνου Δ.

ΑΕ Εχιναίων: Χάδος, Πισπιρίγκος, Μπλούνας, Πολύμερος, Φασόλας, Αργύρης, Μπλούνας Ν., Λατσάνι, Γιώτης, Πολύμερος Γ., Ιμπραχίμι

Αναπληρωματικοί: Κόμνος, Σκαλλα, Ηλιόπουλος, Σιψας, Μπακαλιάνος, Τσαλαγκας, Σερετης.

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι:

ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button