Άλλα αθλήματαΤοπικά Σπορ

Στο βάθρο… ξανά ο Μάριος Αναγνώστου!

Για μία ακόμη φορά ο αθλητής του Στίβου από τη Λαμία, Μάριος Αναγνώστου ανέβηκε στο βάθρο των νικητών, αυτή την φορά στον διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας!

Την δεύτερη θέση στα 5χλμ του κλασσικού μαραθωνίου κατέκτησε ο Λαμιώτης Μάριος Αναγνώστου καταφέρνοντας να ανέβει δύο θέσεις- σε σχέση με την προηγούμενη πρώτη συμμετοχή του- και παράλληλα στο βάθρο φέρνοντας το… ασημένιο μετάλλιο στην πόλη της Λαμίας .

Ο Ανδρέας Δημητράκης στους άνδρες και η Ανθή Κυριακοπούλου στις γυναίκες είναι οι αθλητές που πρώτευσαν στον πρωινό αγώνα των 5 χιλιομέτρων του διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο Ανδρέας Δημητράκης τερμάτισε σε 14.47, με δεύτερο τον Μάριο Αναγνώστου με 15.05 και τρίτο τον Θανάση Καλάκο με 15.25.

“Στην προηγούμενη συμμετοχή μου, που ήταν και η πρώτη, τερμάτισα 4ος πολύ κοντά με τον 3ο. Σήμερα πιστεύαμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με τόσο πολύ κόσμο. Είμαι χαρούμενος” τόνισε μεταξύ άλλων στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον τερματισμό του ο Μάριος, ένα παιδί που μέσω του στίβου φέρνει συνεχώς επιτυχίες και διακρίσεις στην πόλη της Λαμίας τόσο με την Αναγέννηση Λαμίας όσο και με την Εθνική ομάδα της οποίας είναι μέλος.

πηγή: lamianow

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button