Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Γιουνάιτεντ έχανε και οι Μάτα και Σάντσες γελούσαν (pic)

Η χθεσινή ήττα με 3-1 ενάντια στην Σίτι έφερε την Γιουνάιτεντ δώδεκα βαθμούς μακριά από την κορυφή επιστρέφοντας στον σύλλογο την εσωστρέφεια, με τις αντιδράσεις των Μάτα και Σάντσες να δίνουν τροφή για δεκάδες αρνητικά σχόλια.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ έβγαλε νικητή! Η Σίτι επικράτησε στο Έτιχαντ 3-1 των «Κόκκινων Διαβόλων» υπερασπίζοντας μέχρι κεραίας τον άτυπο τίτλο του φαβορί στην μεταξύ τους συνάντηση, συνεχίζοντας πρώτοι και αήττητοι στην κούρσα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να προβάλλουν αντίσταση στον αντίπαλό τους, ωστόσο η ανωτερότητα των παικτών του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν αμφισβητήθηκε ποτέ με συνέπεια η ήττα να έρχεται απόλυτα φυσιολογικά.

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ τα έβαλαν ξανά με τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να αφήνει εκτός ενδεκάδας τους Μάτα και Σάντσες χωρίς να διατρέχουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αποτέλεσμα η ομάδα να στερείται ποιότητας και εμπειρίας στην επιθετική της γραμμή. Αμφότεροι στην επανάληψη και όταν ήδη οι φιλοξενούμενοι κυνηγούσαν στο σκορ, πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο του Έτιχαντ, όμως δεν κατάφεραν ποτέ να συνεισφέρουν στο παιχνίδι παραδεχόμενοι μοιραία την ήττα από τον αντίπαλό τους.

Η ήττα ως γνωστόν φέρνει γκρίνια και σε αυτές τις περιπτώσεις «η τρίχα γίνεται τριχιά». Κάπως έτσι αντιμετωπίστηκε και το ατυχές στιγμιότυπο του πρώτου ημιχρόνου, με τον τηλεοπτικό φακό λίγα λεπτά μετά το 1-0 της Σίτι να εστιάζει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, εκεί όπου Σάντσες και Μάτα παρά το αρνητικό αποτέλεσμα είχαν μια στιγμή γέλιου, την οποία ακόμη κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει. Οι οπαδοί της ομάδας δεν άφησαν την… φάση να περάσει στα ψηλά, αναρτώντας εκατοντάδες σχόλια στο Twitter βάζοντάς τα με τους δύο ποδοσφαιριστές κατηγορώντας τους για έλλειψη πειθαρχίας αλλά και σεβασμού προς τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button