FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και μετά τη διακοπή… το χάος!

Πολύ σημαντικό το ότι ο ΠΑΣ Λαμία πάει ως αήττητος στη διακοπή του πρωτάθλήματος. Διαβάστε τον λόγο.

Ο ΠΑΣ Λαμία για την 10η αγωνιστική της SuperLeague αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0, παίρνοντας έτσι έναν σημαντικό βαθμό αλλά επίσης έμεινε αήττητος στα τελευταία 8 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Τώρα, υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα πράγμα που θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του Μάκη Χάβου να ξεκουραστεί, να δουλέψει σε τομείς όπου χρειάζεται παραπάνω δουλειά ενώ θα επιστρέψουν και οι τραυματίες που έχασαν τα προηγούμενα ματς.

Όμως, το διάστημα μετά την διακοπή και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου αποτελεί ίσως το δυσκολότερο κομμάτι του πρωταθλήματος για τον ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Χάβου επιστρέφει από την διακοπή για να παίξει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο για την 11η αγωνιστική, ενώ μετά έχει τρία παιχνίδια «φωτιά».

Αρχικά, θα υποδεχθεί στις 3 Δεκεμβρίου για την 12η αγωνιστική τον ΠΑΟΚ ενώ για την 13η αγωνιστική θα παίξει στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Μετά την ΑΕΚ, θα επιστρέφει στο ΔΑΚ Λαμίας για να φιλοξενήσει τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του Ολυμπιακού για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 16 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα «κόλαση» ολοκληρώνεται με ένα παιχνίδι ίσως μέχρι τότε «ζωής και θανάτου» καθώς ο ΠΑΣ θα παίξει εντός έδρας με τον Απόλλων Σμύρνης, για την 15η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button