FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έχει μειώσει τα λάθη… αισθητά!

Δέκα παιχνίδια έχουν περάσει στη φετινή SuperLeague και η διακοπή του πρωταθλήματος μας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθούμε τα στατιστικά του ΠΑΣ Λαμία.

Η περσινή ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, κατάφερε να παραμείνει στη SuperLeague μετά από πολλά δύσκολα αποτελέσματα, εμφανίσεις που «χτύπησαν» κόκκινο ενώ και τυχερά αποτελέσματα μιας και η τύχη χρειάζεται στο ποδόσφαιρο.

Εκτός αυτά, η περσινή σεζόν σημαδεύτηκε από τα πολλά λάθη της «κυανόλευκης» ομάδας κάτι που σε πολλά από τα παιχνίδια της, της είχαν στοιχίσει αρκετά.

Κοιτώντας τα στατιστικά της σεζόν 2017-2018, μπορεί κανείς να δει τη Λαμία να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα έχοντας συνολικά 1326 λάθη, σε 30 παιχνίδια.

Στα πρώτα δέκα παιχνίδια, της περσινής περιόδου η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε προλάβει να κάνει περίπου 480 λάθη κάτι που την είχε τοποθετήσει αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα.

Φέτος όμως, αυτό το στατιστικό έχει μειωθεί αρκετά. Η ομάδα του Μάκη Χάβου, έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της, παίζοντας σε πολλούς από τους αγώνες της, παιχνίδι κατοχής.

Αυτό θα έπρεπε να σημαίνει πως τα λάθη θα είναι περισσότερα, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Ο ΠΑΣ Λαμία, έχει μειώσει κατά πολύ τα λάθη στον εντός αγωνιστικού χώρου και αυτό γίνεται αντιληπτό αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά της ομάδας.

Η «κυανόλευκη» έχοντας δώσει φέτος 10 παιχνίδια, 5 εντός και 5 εκτός έχει σημειώσει 383 λάθη, όπου σε σχέση με πέρυσι είναι σχεδόν 100 λάθη λιγότερα.

Αυτός που έχει κάνει τα περισσότερα λάθη είναι αυτός που κρατά και περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του, με συνέπεια ο Φακούντο Μπερτόλιο να έχει κάνει 50 λάθη ενώ ακολουθούν οι δύο βασικοί μέσοι της ομάδας Ελίνι Δημούτσο (38 λάθη) και Μάρκος Μπλάζιτς (36 λάθη).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button