Στοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Εμβόλιμη στην Πρέμιερ

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτή που κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της Τετάρτης, ενώ συναντάμε ματς για στοίχημα στην Ιταλία, την Σκωτία, την Ισπανία, την Γερμανία και όχι μόνο.

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτή που κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της Τετάρτης, ενώ συναντάμε ματς για στοίχημα στην Ιταλία, την Σκωτία, την Ισπανία, την Γερμανία και όχι μόνο.

Φιορεντίνα – Πάρμα (22.00)

Το καθήκον της έκανε την Κυριακή στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα, που επικράτησε εντός έδρας της Σαλερνιτάνα με 3-0. Παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει να βρίσκει και πάλι τον καλό της εαυτό, όμως σειρά παίρνει απόψε το κύπελλο. Πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό, τον οποίο έχασε από την Ίντερ με 2-1, οπότε δεν θα έλεγε όχι σε μια ανάλογη πορεία. Τουλάχιστον είναι το φαβορί σήμερα κόντρα σε ομάδα της Serie B.

Επιστροφή στα τρίποντα μετά από δύο αγωνιστικές για την Πάρμα, που κέρδισε χάρη σε αυτογκόλ στο 94′ την Σπέτσια με 1-0. Ίσως το πρώτο φαβορί για να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας, όμως το πρωτάθλημα για την ώρα μπορεί να περιμένει. Στο κύπελλο ήδη πέταξε έξω ομάδα της Serie A και συγκεκριμένα την Λέτσε με 4-2, ενώ σειρά παίρνει η έξοδος στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στην Φιορεντίνα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Φαβορί στο ζευγάρι η Φιορεντίνα, αλλά τις ευκαιρίες της στο ματς θα έχει και η επικίνδυνη Πάρμα. Προτιμότερο το Over 2.5 στο 1.75 από την Stoiximan.

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι (22.15)

Αν και προηγήθηκε η Άστον Βίλα μέσα στο Μπόρνμουθ, εντούτοις στο τέλος έμεινε με το ισόπαλο 2-2. Πάντως συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και να διεκδικεί τους στόχους της. Όλα θα εξαρτηθούν από την εικόνα της στην συνέχεια για το αν μπορεί να πετύχει φέτος το βήμα παραπάνω και ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Ουνάι Έμερι είναι το σημερινό με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ακόμη μια απώλεια στο πρωτάθλημα για την Μάντσεστερ Σίτι το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 στο εντός έδρας ντέρμπι εναντίον της Τότεναμ. Πλέον δεν βρίσκεται στην κορυφή η ομάδα του Γκουαρδιόλα, κυνηγώντας μεταξύ άλλων την Άρσεναλ και την Λίβερπουλ, οπότε θα ήθελε να ρεφάρει απόψε με ένα μεγάλο διπλό στο γήπεδο της επικίνδυνης Άστον Βίλα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Καθόλου εύκολη η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι, όμως τώρα που σοβάρεψε η κατάσταση οφείλει να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Το διπλό στο 1.75 από το Pamestoixima.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι (22.15)

Χωρίς βαθμολογικό όφελος αποχώρησε η Μάντσεστερ Σίτι από το εκτός έδρας δύσκολο ματς απέναντι στη Νιούκαστλ, χάνοντας με 1-0. Μπορεί βαθμολογικά να μην απέχει πολύ από την πρώτη τετράδα, ωστόσο συνεχίζει να προβληματίζει σε μεγάλο ποσοστό με τις εμφανίσεις της. Μέσα σε όλα βγάζει και απαιτητικό πρόγραμμα αυτό το διάστημα από την στιγμή που αντιμετωπίζει σήμερα στην βελτιωμένη Τσέλσι.

Μια καλή νίκη πέτυχε την Κυριακή η Τσέλσι επί της επικίνδυνης Μπράτον με 3-2 εντός έδρας και μπορεί να κοιτά πιο ψηλά στο μέλλον για την Πρέμιερ Λιγκ. Βέβαια απαιτείται μεγαλύτερη σταθερότητα από εδώ και στο εξής για να βάλει ομάδες από κάτω της, έχοντας το υλικό για να ανταπεξέλθει. Νέα δυνατή δοκιμασία για τους «μπλε» του Λονδίνου, που μετρούν τις δυνάμεις τους απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αφερέγγυες αμυντικά οι δύο ομάδες, όμως μπροστά έχουν τις μονάδες να κάνουν την διαφορά. Λογικό το Goal/Goal σε απόδοση 1.60 στην Bet365.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button