Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα με ρίσκο στο 6.40 σε Ιταλία και Γαλλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Περνάμε στην τελευταία μέρα της εβδομάδας και λίγες μέρες πριν την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Επανεκκίνηση για το Champions League και το Europa League την βδομάδα που μας έρχεται. Στην Βαρκελώνη και την Καταλονία την Τρίτη στις 22:00 έχουμε το 1ο παιχνίδι ανάμεσα σε Μπαρτσελονα και Παρί Σεν Ζερμέν. Με τις δυο ομάδες να μην βρίσκονται στην φόρμα και την συνοχή προηγούμενων χρόνων.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια, για να πάρουμε και μια εικόνα για το τι προκυτε να παρακολουθήσουμε την επόμενη εβδομάδα είναι το Λειψία-Λίβερπουλ το Πόρτο-Γιουβέντους και το Σεβίλλη-Ντόρτμουντ.

Η κακοκαιρία σε όλη την Ευρώπη είναι ένας παράγοντας που ασφαλώς επηρεάζει το παιχνίδι μας και θα πρέπει να τον λάβουμε υπόψιν στην τελική μας επιλογή.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Πάμε να δούμε όμως τις σημαντικότερες σημερινές αναμετρήσεις του κουπονιού. Ξεκίνημα απο την Super League με τέσσερις αναμετρήσεις στις 15:00 στο “Κ.Βικελίδης” Άρης-Παναιτωλικός στις 17:15 ΑΕΛ-ΑΕΚ και ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος. Ενώ το πρόγραμμα κλείνει στις 19:30 με το ντέρμπι αιωνίων στην Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν έχουμε κάποιο παραδοσιακό ντέρμπι. Αλλά υπάρχουν αρκετά σημαντικά παιχνίδια. Στην Serie A στις 21:45 έχουμε το Ίντερ-Λάτσιο με τις δυο ομάδες σε ανάγκη βαθμών για να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία. Στην Γαλλία το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το Μπορντό-Μαρσέιγ στις 22:00, με την Μαρσείγ να προσπαθεί να βρει τον δρόμο της μετα την παραίτηση του Αντρέ Βίλας Μποάς. Και στην Ισπανία επίσης στις 22:00 έχουμε το Βιγιαρεάλ-Μπέτις με τις δυο ομάδες να διεκδικούν θέση στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ας δούμε τώρα τις σημερινές μας επιλογές απο ένα γεμάτο παγίδες στοιχηματικό κουπόνι. Στην βασική δυάδα θα ασχοληθούμε με το Ιντερ-Λάτσιο απο την Serie A και το Μπορντό-Μαρσείγ απο την Ligue 1. Στα # boNUs Bets και σήμερα θα πάμε σε τέσσερις επιλογές απο την Super League την Ligue 1 το Βέλγιο και την Πορτογαλία.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button