Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Επίδειξη δύναμης στο αντίο του Ρούνεϊ (vid)

Εύκολη νίκη με 3-0  για την Αγγλία σε φιλικό με τις ΗΠΑ…

ΑΓΓΛΙΑ-ΗΠΑ: 3-0

Γήπεδο: Γουέμπλεϊ

Ακόμη μια καλή εμφάνιση για την Αγγλία που κέρδισε με 3-0 τις ΗΠΑ σε φιλικό ματς. Αντίο του Γουέιν Ρούνεϊ από την Εθνική

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Άλι με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι των ΗΠΑ ενώ στο 9’ το σουτ του Γουίλσον πέρασε μόλις έξω και στο 13’ ο Γκουζάν έσωσε μετά από σουτ του Λίνγκαρντ. Στο 25ο λεπτό το σουτ του Σάντσο πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 24’ ο Πίκφορντ είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Πούλισiκ. Και στην κόντρα, ο Άλι βρήκε τον Λίνγκαρντ κι εκείνος με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Και μάλιστα με τη σέντρα, ο Σάντσο άνοιξε στον Άρνολντ που με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0. Στο 37’ ο Πίκφορντ είπε όχι σε σουτ του Γκριν και στο 40’ ο Γκουζάν σταμάτησε το όμορφο γύρισμα του Γουίλσον.

Στο 49’ ο Μιάζγκα έκοψε τον Γουίλσον, ενώ στο 72’ το σουτ του Σάντσο έφυγε μόλις έξω και στο 74΄το γύρισμα του Λόφτους Τσικ έφυγε άουτ κι αυτό. Και στο 77’ ο Γουίλσον με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στις καθυστερήσεις ο Ρούνεϊ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Άρνολντ, Κιν, Ντανκ, Τσίλγουελ (57’ Ντάιερ), Ντελφ, Άλι (57’ Χέντερσον), Γουίνκς (69’ Λόφτους Τσικ), Λίνγκαρντ (57’ Ρούνεϊ), Σάντσο, Γουίλσον (79’ Ράσφορντ)

ΗΠΑ:  Γκουζάν, Μιάζγκα, Μπρουκσ, Γέντλιν, Βιγιαφάνα (88’ Μουρ), ΜακΚένι (76’ Γετγκέτ), Τραπ (69’ Ακόστα), Πούλισικ, Γκριν (62’ Άνταμ), Γουεά (76’ Σαϊέφ), Γουντ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button