FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Έρχεται Ελλάδα για Μαστούρ ο Ραϊόλα»

Σημερινό δημοσίευμα του «to10.gr» αναφέρει πως ο γνωστός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα θέλει να «λύσει το πρόβλημα» που είχαν δημιουργήσει κάποιοι με τον Χακίμ Μαστούρ και τον ΠΑΣ Λαμία.

Ακολουθεί ατόφιο του δημοσίευμα του «to10.gr»

Μακάρι να μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε τον Ραϊόλα, τις επόμενες μέρες που θα έρθει στην Ελλάδα, επειδή προβλέπονται πολλές ειδήσεις… Ο Εντσο ξάδερφος και δεξί χέρι του διάσημου Μίνο, θα έρθει στα μέρη μας έχοντας αρκετές αποστολές.

Πρώτα απ’ όλα θα θελήσει να λύσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Μαστούρ στην Λαμία. Ο Μαροκινός βρίσκεται εκτός 18αδας στα τελευταία ματς και φυσικά όταν ήρθε στην ομάδα, είχε άλλα στο μυαλό του. Στον αγώνα κυπέλου κόντρα στον Βόλο, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε και έγινε αλλαγή στο 59’. Την επόμενη μέρα στην ανάλυση του αγώνα, ο Μάκης Χάβος τον… στόλισε κανονικά και συνέχισε να του ασκεί σκληρή κριτική στις προπονήσεις. Στα επόμενα ματς τον άφησε εκτός αποστολής και ο πιτσιρικάς απογοητεύτηκε. Το νόμισμα έχει δυο όψεις. Πραγματικά ο Μαστούρ δεν έχει καμία σχέση με τα όσα είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας όταν τον αποκτούσαν. Όμως και ο Χάβος το παράκανε με την κριτική και τον τελείωσε ψυχολογικά. Οι δυο πλευρές θα τα πουν και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ο Ραϊόλα θα συναντηθεί με το Νίκο Νταμπίζα και θα τα πουν για τον Μακέντα, ο οποίος είναι πελάτης τους, ενώ είναι πιθανόν να πραγματοποιηθούν ραντεβού με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Ιταλός έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω της συνεργασίας με τον Ντοναρούμα ενώ έχει στο πρόγραμμα του να δει και τον Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ και ίσως να γνωρίσει το νέο αθλητικό διευθυντή Μάριο Μπράνκο.

Όπως βέβαια διαβάσατε στις δηλώσεις του Μάκη Χάβου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, θέμα με τον Μαστούρ και τη Λαμία δεν υπάρχει κανένα, με τον Μαροκινό να παραμένει ποδοσφαιριστής του συλλόγου, παρά τα δημοσιεύματα της Αθήνας…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button