Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νίκη για Μολδαβία και Λευκορωσία!

Νίκες για Λευκορωσία και Μολδαβία…

Εύκολη νίκη για Λευκορωσία, δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε η Μολδαβία

NATIONS LEAGUE – 4η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Λουξεμβούργο – Λευκορωσία: 0-2
(Ντραγκούν 37′, 54′)

Η Λευκορωσία δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και με δύο γκολ του Ντραγκούν νίκησε 0-2 το Λουξεμβούργο. Στην πρώτη θέση του ομίλου οι Λευκορώσοι με 11 βαθμούς ενώ στην δεύτερη οι Λουξεμβούργιοι με 9.

Η Λευκορωσία άνοιξε το σκορ στο 37′ με τον Ντραγκούν μετά από ασίστ του Σαρόκα. Στο 54′ ο Ντραγκούν πέτυχε και δεύτερο τέρμα κάνοντας το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Σαν Μαρίνο – Μολδαβία: 0-1
(Ντάμασκαν 78′)

Η Μολδαβία είχε την απόλυτη υπεροχή αλλά δυσκολεύτηκε να σκοράρει ενάντια στο Σαν Μαρίνο νικώντας μόλις με 0-1. Πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου με 8 βαθμούς ενώ το Σαν Μαρίνο είναι ακόμα χωρίς βαθμό.

Σε ένα παιχνίδι που οι Μολδαβοί είχαν την απόλυτη υπεροχή με κατοχή μπαλας στο 26%-74% δυσκολεύτηκαν πετυχαίνοντας το γκολ της νικης στο 78′ με τον Ντάμασκαν.

Λευκή ισοπαλία για Αυστρία και Βοσνία.

NATIONS LEAGUE – 2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Αυστρία – Βοσνία: 0-0

Με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, βασικό και αναντικατάστατο η Βοσνία ήρθε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Αυστρία. Ισοπαλία σα νίκη ήταν αυτή για τους Βόσνιους καθώς παραμένουν στην πρώτη θέση του ομίλου με 10 βαθμούς ενώ οι Αυστριακοί είναι στην δεύτερη με 4 βαθμούς.

Απόλυτα ισορροπημένο το παιχνίδι με την κατοχή στο 55-45 και λιγοστές αλλά μοιρασμένες ευκαιρίες για γκολ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button