FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Μάκης Χάβος… και η σχέση του με τις ακαδημίες!

Δίνει έμφαση στις ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία​ ο Μάκης Χάβος… και αλλάζουν πολλά στην ομάδα!

Τους δυόμιση μήνες που βρίσκεται ο Μάκης Χάβος στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία, αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Εκτός από τον ψυχολογία που έχει δώσει στους ποδοσφαιριστές του, έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης τους αλλά και τη γενική φιλοσοφία τους.

Είδαμε τη Λαμία να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, να έχει κατοχή και να δημιουργεί τελικές προσπάθειες, πράγματα τα οποία ήρθαν έπειτα από δουλειά του προπονητή αλλά πάνω απ΄όλα δουλειά και επιμονή από τους ποδοσφαιριστές.

Όμως, ένα σημαντικό θέμα στο οποίο έχει παρέμβει ο Χάβος ως προπονητής της πρώτης ομάδας της Λαμίας είναι το θέμα των Ακαδημιών.

Ο Έλληνας κόουτς έχει μεγάλη αγάπη για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, του αρέσει πολύ να δουλεύει με τα νέα παιδιά.

Μάλιστα, με πρωτοβουλία του ίδιου του 49χρονου αλλά και σε συνεργασία με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία Λάκη Παπανικολάου, η ομάδα Κ19 του συλλόγου θα αλλάξει μέσα στις επόμενες ημέρες γήπεδο προπόνησης και θα, πραγματοποιεί πλέον τις προπονήσεις της στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου, το οποίο σαφώς έχει καλύτερες εγκαταστάσεις.

Αυτό που έχει επισημάνει ο προπονητής της Λαμίας, είναι πως πρέπει και η Κ19 αλλά και η Κ17 να προπονείται σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα καθώς όταν θα κληθούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα, δεν θα αγωνιστούν σε πλαστικό γήπεδο και αυτό θα είναι πρόβλημα.

Τέλος, να τονίσουμε πως μετά από αρκετά χρόνια, προπονητής της πρώτης ομάδας έχει άμεση επαφή με τους προπονητές των ακαδημιών του συλλόγου, ανεβάζοντας έτσι αρκετά παιδιά στην πρώτη ομάδα για να παίρνουν εμπειρίες προπόνησης από τους επαγγελματίες.

Ο Χάβος, έχει βρεθεί σε προπονήσεις και αγώνες της Κ19, έχοντας έτσι ξεχωρίσει αρκετούς ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει καλέσει πολλές φορές στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας ενώ για ορισμένους από αυτούς έχει ζητήσει να γίνουν και επαγγελματίες.

Όπως όλοι καταλαβαίνεται είναι άκρως σημαντικό μία ομάδα όπως ο ΠΑΣ Λαμία, να μπορεί τα επόμενα χρόνια να στηρίζεται στα δικά του παιδιά, όπως εξάλλου γινόταν και στα πρώτα χρόνια από την ίδρυση της ομάδας!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button