FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Θα βγει στις αγορές» ο ΠΑΣ Λαμία!

Ξεκάθαρη είναι η εικόνα όσο αφορά το τι θα αναζητήσει ο ΠΑΣ Λαμία στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τι είπε για Καραγκούνη και Μαστούρ ο Χάβος; Σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα; Διαβάστε πως έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Η χθεσινή συνάντηση του Μάκη Χάβου με τους εκπροσώπους του Τύπου της Λαμίας, είχε πολύ ενδιαφέρον τόσο όσο αφορά την εικόνα του προπονητή της ομάδας, αλλά και όσο αφορά τον ίδιο τον σύλλογο.

Με λίγα λόγια, ο Χάβος έβγαλε ειδήσεις αρκετές εχθές με πρώτη και κύρια τις μεταγραφικές κινήσεις που, όπως όλα δείχνουν θα κάνει τον Ιανουάριο η ομάδα.

Η θέση του Καραγκούνη… και το «όχι» στον Μαστούρ!

Αρχικά, αυτό που ξεκαθάρισε ο Έλληνας προπονητής είναι πως η ομάδα δεν έχει εξτρέμ! Κάτι που τον «πειράζει» αρκετά καθώς είναι ένας προπονητής ο οποίος βασίζει το παιχνίδι του στα εξτρέμ που παίζουν πάνω στη γραμμή, έχουν τις καλές σέντρες και όταν αμύνεται η ομάδα γυρίζουν για να γίνουν μπακ.

Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στον ΠΑΣ Λαμία, τουλάχιστον και στις δύο πλευρές και με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο 49χρονος κόουτς.

Επίσης, το άλλο που ξεκαθάρισε είναι για τις θέσεις δύο ποδοσφαιριστών της ομάδας. Πρώτα απ΄όλα μίλησε για τον Χακίμ Μαστούρ, ο οποίος μπορεί ο ίδιος να θέλει να παίζει ως εξτρέμ αλλά δεν τον βοηθάνε τα χαρακτηριστικά του, με αποτέλεσμα ο Χάβος να τον προορίζει για «δεκάρι».

Στην ίδια μοίρα είναι και ο Θανάσης Καραγκούνης. Ο Λαμιώτης μεσοεπιθετικός έπειτα και από συζητήσεις με τον προπονητή του, έχει καταλήξει πως η θέση του είναι πίσω από τον φορ και όχι στα άκρα. Μάλιστα, ο ίδιος ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει πει στον Χάβο πως νιώθει καλύτερα όταν παίζει σαν «δεκάρι» παρά όταν είναι στα άκρα.

Το θέμα είναι πως αυτή την στιγμή, το «δεκάρι» της ομάδας είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο και δύσκολα μπορεί να τον βγάλει εκτός 11αδας.

Οι κινήσεις τον Γενάρη!

Και ενώ η ομάδα προχωράει αήττητη, ο Γενάρης πλησιάζει και το μεταγραφικό «παράθυρο» θα ανοίξει ξανά.

Η ομάδα της Λαμίας είναι θα προχωρήσει σίγουρα σε μεταγραφές, αρκεί βέβαια να «ξαλαφρώσει» και λίγο το υπάρχον ρόστερ καθώς έχει φτάσει σε σημείο να διαθέτει περίπου 29 ποδοσφαιριστές.

Άρα, θα πρέπει να θεωρούμε σίγουρη την αποχώρηση ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο και μάλιστα θα αποχωρήσουν όχι ένας-δύο αλλά μία πεντάδα σίγουρα, είτε ελεύθεροι είτε ως δανεικοί.

Οι θέσεις τώρα που θα αναζητήσει η Λαμία να πάρει ποδοσφαιριστή είναι πρώτα απ΄όλα η θέση του δεξιού εξτρέμ. Το είχαμε ξαναγράψει και το ξαναλέμε και τώρα με τον Χάβο να μας επιβεβαιώνει σε αυτό.

Η ομάδα θέλει έναν «καθαρόαιμο» εξτρέμ για την δεξιά της πλευρά, έτσι ώστε να μπορέσει να ελευθερώσει τον Τάσο Καραμάνο, του οποίου η θέση είναι ως σέντερ φορ.

Έπειτα, εκτός από το δεξί εξτρέμ, η Λαμία του Χάβου χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα παίζει στο κέντρο και θα έχει χαρακτηριστικά κεντρικού κόφτη. Μπλάζιτς και Δημούτσος είναι τα «βαρόμετρα» της ομάδας στον άξονα όμως αμφότεροι είναι «8ρια», με τον 49χρονο προπονητή να θέλει έναν ποδοσφαιριστή που θα παίζει μπροστά από τα στόπερ και επί της ουσίας θα «κόβει κεφαλιά».

Τέλος, υπό συνθήκες (αυτό σημαίνει αποχώρηση και άδειασμα μιάς θέσης) ο ΠΑΣ Λαμία θα κινηθεί και για σέντερ μπακ. Αυτή την στιγμή, ο Ντάνιελ Αντέτζο φαντάζει ως αναντικατάστατος και ως ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όμως ο παρτενέρ του ακόμη δεν έχει «κλείσει».

Ο Βασίλης Πλιάτσικας είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να μην έχει την εμπειρία ενός σέντερ μπακ, αλλά μπορεί και διαβάζει τις φάσεις ενώ είναι και γρήγορος κάτι που τον βοηθάει αρκετά στο να παίζει στη θέση αυτή.

Όπως είπαμε όμως, η κίνηση για κεντρικό αμυντικό θα γίνει μόνο αν αδειάσει μία θέση…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button