Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τριανταφυλλόπουλος: «Το καλύτερο σύνολο η ΑΕΚ και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή»

Ο άσος του Αστέρα Τρίπολης μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, τόνισε πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Για την πορεία του Αστέρα, τη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά και την προσωπική του πορεία, μίλησε ο Κκώστας Τριανταφυλλόπουλος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Μεταξύ άλλων ο Έλληνας αμυντικός, ερωτώμενος για τη μάχη του τίτλου, τόνισε πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα φέτος

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι για να πάρουμε τον αγώνα, δεν μπαίνουμε ποτέ σε κανέναν αγώνα ως θεατές, ξέραμε τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ, καταφέραμε να τα κλείσουμε στον μεγαλύτερο βαθμό και πήραμε το παιχνίδι. Όταν νικάς 2-1 και δέχεσαι γκολ στο 95 δεν έχεις την ψυχολογία για να κυνηγήσεις ένα τρίτο γκολ, αλλά όταν σου έρχεται η ευκαιρία μπροστά στα μάτια σου μετά από ένα τέτοιο λάθος που έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε την νίκη γιατί σε όλο τον αγώνα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας”.

Για τα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ : “Εμείς δεν παίζουμε για να δίνουμε βαθμό σε κανέναν, παίζουμε για την ιστορία της ομάδας, την φανέλα, το γόητρο, για την πόλη που ζούμε και στόχος μας είναι να πάμε την ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.

Για την έλευση του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα:“Έχει παίξει καθοριστικό ρόλο ο ερχομός του στην ομάδα και αυτό φάνηκε από τα πρώτα παιχνίδια καθώς ο Αστέρας δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Η ομάδα παρουσιάζεται σοβαρή και μετρημένη στην τακτική της και κοιτάει στα ίσα τον κάθε αντίπαλο”

Για την μάχη που γίνεται για το πέμπτο εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη: “Όλη η μάχη θα κριθεί στο ποια ομάδα θα έχει θεωρητικά το πιο βατό πρόγραμμα. Όσον αφορά εμάς θα πρέπει να κάνουμε την κάθε ευκαιρία μας γκολ και να μειώσουμε τα λάθη μας ώστε να έχουμε μια σωστή λειτουργία για να πετύχουμε τον στόχο μας “.

Για την περίοδο φόρμας που διανύει ο Αστέρας: “Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή περίοδο όπου αξιοποιούμε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική, τότε μπορούμε να πούμε πως το δύσκολο πρόγραμμα για εμάς έχει τελειώσει”.

Για τα επεισόδιά που έγιναν στην φυσούνα μετά το τέλος του αγώνα: “Δεν ξέρω πως ξεκίνησε η παρεξήγηση, στην συνέχεια απομακρυνθήκαμε από την φυσούνα για να σταματήσει το περιστατικό, αλλά σίγουρα είναι λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα καθώς το ποδόσφαιρο κάνει βήματα προς τα πίσω”.

Για την φάση του πέναλτι στην ισοφάριση του ΠΑΟΚ: “Δεν είμαι αρμόδιος για να μιλήσω για αυτό το θέμα, εμένα αυτό που με νοιάζει είναι ότι κέρδισε η ομάδα μου”.

Για την μάχη του πρωταθλήματος: “Η ΑΕΚ διαθέτει το καλύτερο σύνολο στο πρωτάθλημα και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και αυτό φάνηκε και όταν έπαιζε σε τρεις διοργανώσεις ταυτόχρονα”.

Για το μέλλον του στον Αστέρα: “Ο Αστέρας, όταν μεταγράφηκα στην Τρίπολη, αποτέλεσε μια διέξοδο για εμένα ώστε να δείξω αυτό που μπορώ να κάνω ως στόπερ, ως ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς πέρασε 1,5 χρόνος για να μπορέσω να παίξω μια γεμάτη σεζόν, αλλά παρ’ όλα αυτά όλοι στην ομάδα μου στάθηκαν, μου φέρθηκαν πολύ όμορφα, συνεχίζουν να με στηρίζουν και τους ευχαριστώ.. Όσο για το μέλλον μου κοιτάω μόνο το παρόν γιατί – όπως λένε – όταν ο άνθρωπος κάνει όνειρα ο Θεός γελάει”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button