FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γενική Συνέλευση στον ΠΑΣ Λαμία!

Σε Τακτική Συνέλευση καλεί όλα τα μέλη του ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα μέλη του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ 1964», που εδρεύει στην Λαμία  και εκπροσωπείται νόμιμα, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20:30 στην αίθουσα της Ε.Π.Σ.Φ. στη Λαμία (Όθωνος 1 – 3ος όροφος –  πλατεία Λαού), σε Τακτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού αυτού, με θέματα ημερήσιας διατάξεως προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως τα ακόλουθα:

  1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη (αρ. 14 παρ. 1 καταστατικού).
  2. Τροποποίηση άρθρων καταστατικού προς εναρμόνιση με την ισχύουσα νομοθεσία (προτεινόμενα  άρθρα προς τροποποίηση 1, 3, 4, 8, 14, 15, 18, 23, 24)
  3.     Ανακοινώσεις – Ενημέρωση.
  4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής (αρ. 15, 16 ,17 καταστατικού).
  5. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί με τα αυτά θέματα ημερήσιας διατάξεως στον ίδιο τόπο την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:30.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του αθλητικού σωματείου τα οποία θα έχουν καταβάλει την συνδρομή και του Α΄ εξαμήνου τρέχοντος έτους μέχρι την 22 Νοεμβρίου 2018 (άρθρο 14 παρ. 3 καταστατικού).

Η διαδικασία εγγραφής νέων μελών συνεχίζεται, ενώ αιτήσεις εγγραφής θα διατίθενται και στο χώρο της Συνέλευσης.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και απαραίτητη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button