Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέος προπονητής του Ατσαλένιου ο Αναστασιάδης!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΟ Ατσαλένιου, από τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστη Αναστασιάδη.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΟ Ατσαλένιου, από τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστη Αναστασιάδη.

Το σήριαλ με τον αντικαταστάτη του Αντώνη Ανδρουλάκη έληξε το βράδυ της Τετάρτης καθώς σε συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της διοίκησης τοΥ Ατσαλένιου αποφασίστηκε ο Ανέστης Αναστασιάδης να είναι ο ο νέος προπονητής του ΠΟΑ.

Ο Ανέστης Αναστασιάδης παίρνει το βάπτισμα του πυρός σαν προπονητής καθώς ο ΠΟΑ γίνεται η πρώτη ομάδα που αναλαμβάνει ανοίγοντας μια νεά σελίδα στην καριέρα του.

Ο 36χρονος πολύπειρος πρώην πλέον κεντρικός αμυντικός μέχρι πριν λίγα χρόνια αγωνιζόταν σε επίπεδο Super League, ήταν μάλιστα αρχηγός της Λαμίας.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστιο βιογραφικό σε επίπεδο Super League ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τις δύο φορές τα τελευταία χρόνια που αγωνίστηκε σε επίπεδο Football League πανηγύρισε ιστορικές ανόδους στην Super League, με την Καλλονή το 2013 και την Λαμία το 2017.

Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αμυντικούς σε συμμετοχές στις επαγγελματικές διοργανώσεις με 410 σε Super League – Football League και Κύπελλο Ελλάδας ενώ έχει σημειώσει 13 γκολ.

Απομένει μόνο η ανακοίνωση για την επισημοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας!

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button